Į „Circle K“ užsukęs vyras apsirūpino kirviu, peiliu ir sumuštiniu | Kas vyksta Kaune

Į „Circle K“ užsukęs vyras apsirūpino kirviu, peiliu ir sumuštiniu

Kauno apskrities VPK nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kauno pareigūnai aiškinasi vagystę, po kurios Jonavos gatvėje esančioje „Circle K“ pasigesta kirvio ir peilio. Policija prašo atpažinti vyrą, kuris gali būti susijęs su nusikaltimu.

Kaip nurodoma Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pranešime, kovo 28 d., apie 05.35 val., Jonavos gatvėje iš degalinės buvo pavogtas peilis ir kirvis. Vaizdo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK Nemuno policijos komisariatą telefonu (8 37) 30 35 72 arba rašyti el. p. aurelija.mataityte@policija.lt.

Kauno apskrities VPK Nemuno policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. , dėl vagystės. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA