Kauno lopšeliuose-darželiuose dėl plintančio koronaviruso uždaromos grupės | Kas vyksta Kaune

Kauno lopšeliuose-darželiuose dėl plintančio koronaviruso uždaromos grupės įstaigų sąrašas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno miesto savivaldybės duomenimis penktadienį dėl COVID-19 užsikrėtimo atvejų mieste neveikia septynios grupės ikimokyklinio ugdymo įstaigose bei Kauno kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų centre.

„Tarp Kauno lopšelių-darželių, kuriuose dėl susirgimo atvejų nutraukiama veikla tam tikrose grupėse yra „Pagrandukas“, „Saulutė“, „Giliukas“ ir keletas kitų“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė Kauno miesto savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vedėja Ona Gucevičienė.

Portalo duomenimis, vadovaujantis Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus Vilius Šiliausko įsakymu nuo balandžio 15 dienos iki balandžio 23 dienos ribojama dalis veiklos dar dviejuose Kauno lopšeliuose-darželiuose.

Dėl galimo COVID-19 infekcijos plitimo uždaromos pavienės lošelių-darželių „Radastėlė“ ir „Boružėlė“ grupės. Atitinkamai „Smalsučių“ ir „Pelėdžiukų“ grupėse ugdymo procesas turės būti įgyvendinamas nuotoliniu būdu.

Dėl infekcijos plitimo dalis veiklos ribojama ir Kauno kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų centre – 9 klasėje ugdymo procesas nuotoliniu būdu bus vykdomas iki balandžio 25 dienos.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad praėjusią parą Lietuvoje užfiksuoti 1088 nauji koronaviruso atvejai, patvirtintos 7 mirtys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA