Jautrus atsisveikinimas su dainininku: groja E. Ostapenko hitai, prie karsto stovi dviratukas | Kas vyksta Kaune

Jautrus atsisveikinimas su dainininku: groja E. Ostapenko hitai, prie karsto stovi dviratukas

delfi.lt 2021/04/16 16:15
DELFI ir asmeninio albumo nuotr. / "Kas vyksta Kaune" montažas

Penktadienį nuo 14 val. Klaipėdos Šv. Juozapo Darbininko bažnyčios didžiojoje salėje renkasi šią savaitę mirusio dainininko Eugenijaus Ostapenko artimieji, draugai, kolegos ir gerbėjai. Visi iki vieno reiškia užuojautą velionio šeimai ir prisimena spalvingą estrados atlikėjo gyvenimą.

Trečiadienį Lietuvą apskriejo liūdna žinia – netikėtai mirė dainų kūrėjas, atlikėjas E. Ostapenko. 44-erių vyras, pasak artimųjų, mirė nuo širdies nepakankamumo.

Penktadienį prasidėjo atsisveikinimas su dainininku. Tarti „sudie“ ir pareikšti E. Ostapenko šeimai užuojautą bus galima iki šeštadienio pietų. 14 val. dainininkas bus išlydėtas į paskutinę kelionę.

Amžinojo poilsio atlikėjas atguls Lėbartuose, kaimelyje, esančiame Klaipėdos rajone.

Net ir atsisveikinant su estrados dainininku, socialinių tinklų žvaigžde ir vakarėlių siela susirinkusieji nepamiršta jo muzikos. Fone groja senam bei jaunam pažįstami E. Ostapenko hitai, sentimentus kelia ir pirmieji atlikėjo albumai.

Šarvojimo salėje, prisimenant E. Ostapenko spalvingo gyvenimo akimirkas, susirinkusieji prie karsto neša ne tik baltus gėlių žiedus ar vainikus, čia pastatytas ir simbolinis dviratukas. Atlikėjo hitas tokiu pat pavadinimu buvo neatsiejamas nuo dainininko.

E. Ostapenko šeima yra be galo dėkinga kiekvienam už šiltus žodžius, paramą, kurios sulaukiama ne tik iš Lietuvoje, bet ir užsienyje gyvenančių gerbėjų.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA