„Volfas Engelman“ mini 168-ąjį gimtadienį ir kviečia jį atšvęsti virtualiai | Kas vyksta Kaune

„Volfas Engelman“ mini 168-ąjį gimtadienį ir kviečia jį atšvęsti virtualiai

Organizatorių nuotr.

Turbūt ne kiekvienas kaunietis žino, jog seniausiai nepertraukiamai veikianti šalies įmonė veikia ne kur kitur, o Kaune. Tai – šimtametę istoriją skaičiuojanti alaus darykla „Volfas Engelman“. Minint 168-ąjį gimtadienį, balandžio 16 d., penktadienį, „Volfas Engelman“ visus, besidominčius daryklos istorija bei veikla, kviečia į nemokamą, virtualią, komiko Manto Bartuševičiaus vedamą gimtadienio šventę.

„168-eri metai galbūt nėra tokia skambi proga kaip 150 ar 200, tačiau mes mėgaujamės kiekvienu gimtadieniu, primenančiu turtingą „Volfas Engelman“ istoriją. Tiesa, negalėdami šio „NE jubiliejaus“ proga pakviesti lankytojų į gyvą šventę, nusprendėme atsigręžti į jau ne kartą išbandytą ir pasiteisinusį virtualaus renginio formatą.

Po sėkmingos Aludarių dienos transliacijos vasarą bei per 130 tūkst. dalyvių sulaukusios virtualios degustacijos žiemą, 168-ąjį „Volfas Engelman“ gimtadienį kviesime sutikti susijungus nuotoliniu būdu. Pažadame daug geros nuotaikos, įdomių žinių ir puikių dovanų“, – sako „Volfas Engelman“ generalinis direktorius Marius Horbačauskas.

„Volfas Engelman“ / Organizatorių nuotr.

Kurioziška ekskursija ir intriguojanti viktorina

Virtuali „Volfas Engelman“ gimtadienio šventė startuoja jau penktadienį, balandžio 16 d., 19 val. Renginį ves ir žiūrovų nuotaiką aukščiausiame taške viso vakaro metu išlaikyti stengsis garsus šalies komikas M. Bartuševičius.

Anot „Volfas Engelman“ vadovo, iš viso gimtadienio programoje suplanuotos trys dalys – ekskursija po gamyklą ir pokalbis apie jos istoriją, gyva diskusija su vakaro svečiais bei viktorina svečiams.

„Galiu išduoti, jog M. Bartuševičius į gamyklą atkeliauja su savo ranka nubraižytu planu, pagal kurį stengsis pažinti ir žiūrovams pristatyti mūsų daryklą. Tad galiu pažadėti, kad bus daug smagių akimirkų bei vyks tikrų tikriausia nealkoholinio alaus gelbėjimo misija“, – atskleidžia M. Horbačiauskas.

Mantas Bartuševičius / Organizatorių nuotr.

Ekskursiją po daryklą seksiančioje gyvoje, late night show tipo diskusijoje M. Bartuševičius kalbins „Volfas Engelman“ aludarį Giedrių, studijos koordinatorę Audronę bei marketingo vadovą Mantą, taip supažindindamas dalyvius su gamyklos veikla bei vertybėmis. Na, o dar daugiau smagių ir įdomių emocijų į diskusiją įneš žymus šalies iliuzionistas Antonas Lavrentjev.

Tiesa, bene daugiausiai organizatorių dėmesio skiriama virtualių „Volfas Engelman“ renginių naujienai – realiuoju laiku vyksiančiai viktorinai, kurios prizas – vertinga, aukštos kokybės kiaušinio tipo grilinė.

„Viktorinos metu visus kviesime prisijungti prie paprastai valdomos „AHASLIDES“ sistemos. Televizoriaus ar kompiuterio ekrane dalyviai matys klausimus, kuriuos pateiks M. Bartuševičius, ir galės pasirinkti savo atsakymo variantą. Viktoriną sudarys trys etapai: apie įmonės istoriją, apie gamybą ir apie produktus. Jei dalyviai atidžiai stebės M. Bartuševičiaus vedamą ekskursiją bei gyvą diskusiją, sunkumų atsakinėjant į klausimus kilti neturėtų“, – sako M. Horbačiauskas.

„Volfas Engelman“ gimtadienis / Organizatorių nuotr.

Stebėti ir dalyvauti seniausios nepertraukiamai Lietuvoje veikiančios, veiklą dar 1853 metais pradėjusios įmonės „Volfas Engelman“ 168-ojo gimtadienio šventėje visi norintys gali „Kas vyksta Kaune“ portale bei „Volfas Engelman Studija“ socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. M. Bartuševičiaus ekskursijos premjera bei ją sekanti gyva diskusija ir viktorina prasidės jau šį penktadienį, balandžio 16 d., 19 val.

Daugiau informacijos galima rasti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA