Smagų pasibuvimą Laisvės alėjoje nutraukė policija | Kas vyksta Kaune

Smagų pasibuvimą Laisvės alėjoje nutraukė policija

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Pirmadieniui palepinus malonia šiluma, keli piliečiai Laisvės alėjoje nusprendė ypatingai pažymėti bundantį pavasarį. Šventė taip linksmai, kad vieną žmogų prisistatę pareigūnai išvežė į blaivyklą – vyrui teks atsakyti už alkoholio vartojimą viešoje vietoje.

„Kas vyksta Kaune“ šaltiniai pirmadienio vakarą pranešė apie pareigūnų iškvietimą Laisvės alėjoje, prie parduotuvės „Šilas“ – liudininkų teigimu, čia sukiojosi galimai neblaivūs asmenys.

Redakciją pasiekusioje medžiagoje matyti du policijos ekipažai, būrelis žmonių buvo palinkę prie ant grindinio prigulusio asmens, kuris netrukus išvežtas iš nurodytos vietos. Greit paaiškėjo ir nuovargio priežastis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad 19.27 val. gautas pranešimas apie viešoje vietoje vietoje alkoholį vartojantį asmenį.

Pareigūnai niekadėją nuvežė į saugią vietą prasiblaivyti ir pernakvoti. Pašnekovas negalėjo įvardyti, koks girtumas nustatytas vyrui, tačiau jam gresia administracinė atsakomybė pagal LR ANK 484 str., už alkoholinių gėrimų vartojimą arba neblaivaus asmens pasirodymą viešose vietose.

Toks nusižengimas užtraukia baudą nuo 20 iki 100 eurų, o padarytas pakartotinai – nuo 100 iki 200 eurų. Be to, besiurbčiojant velnio lašus įkliuvus du ar daugiau kartų, gali būti taikomas įpareigojimas dalyvauti alkoholizmo prevencijos kursuose.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA