Kaune duris atvėrė nauja „Maxima“ parduotuvė | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvėrė nauja „Maxima“ parduotuvė

Asociatyvi / „Maxima“ nuotr.

Penktadienį Kaune atsidarė visiškai nauja lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ X formato parduotuvė, įsikūrusi Plungės g. 20. Investicijos į naujos parduotuvės įrangą siekė 420 tūkst. eurų.

Kaip nurodoma „Maxima“ pranešime žiniasklaidai, darbų metu aplink parduotuvę buvo sutvarkyta teritorija, įrengti šaligatviai, taromatas, automobilių stovėjimo aikštelė. Parduotuvės bendrasis plotas siekia 1125 kv. m., joje veiks trys įprastos ir penkios savitarnos kasos.

Pirkėjai parduotuvėje ras platų kulinarijos, konditerijos, šviežio maisto asortimentą. Taip pat joje klientai ras šviežių bandelių, etninių, ekologiškų prekių asortimentą. Apie 80 proc. viso šviežio maisto asortimento sudarys lietuviška produkcija.

„Ir toliau plečiame savo tinklą bei stengiamės būti prieinami pirkėjams visoje šalyje. Tikiu, kad Kauno gyventojai šioje parduotuvėje atras reikalingas prekes už prieinamą kainą“, – pranešime cituojama „Maxima“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Šioje parduotuvėje, kaip ir kitose, padidintas dėmesys skiriamas darbuotojams. „Maxima“ savo esamus ir būsimus darbuotojus yra apdraudusi specialiu draudimu nuo koronaviruso.

Darbuotojai yra aprūpinti būtinomis apsaugos priemonėmis – medicininėmis kaukėmis ar skydeliais, pirštinėmis, dezinfekciniu rankų skysčiu. Kasdien persnoalui matuojama temperatūra, o jeigu darbuotojai jaučiasi prastai, turi peršalimo ar gripo simptomų, jų prašoma likti namuose.

Neries krantinėje planuojama statyti naują parduotuvę

Parduotuvės statybos užvirė pernai rudenį – kauniečiai tąkart skundėsi dėl krantinėje naikinamų žaliųjų plotų. Atnaujintoje „Maximoje“ pirkėjų patogumu rūpinsis 27 darbuotojai. Šiuo metu prekybos tinkle veikia 253 parduotuvės.

Pėsčiųjų perėja Neries krantinėje

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad su nauja parduotuves Neries krantinėje įrengta ir nauja nereguliuojama pėsčiųjų perėja. Nors automobiliai nuo Šilainių kalno skrieja nemažu greičiu, tikimasi, kad įvykių čia nebus dėl akceleratorių atleisti verčiančio posūkio ir „trikojus“ neretai statančių pareigūnų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA