Smarkus susidūrimas autostradoje: sumaitotos 5 transporto priemonės, vaduoti prispausti žmonės | Kas vyksta Kaune

Smarkus susidūrimas autostradoje: sumaitotos 5 transporto priemonės, vaduoti prispausti žmonės žuvo žmogus

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Antradienio vidurdienį pranešta apie smarkią transporto priemonių avariją autostradoje Klaipėda-Kaunas. A1 kelyje susidūrė 5 transporto priemonės, vaduoti trys prispausti žmonės.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, apie 11.04 val. buvo gautas pranešimas, kad autostradoje Klaipėda-Kaunas, ties Babtais, susidūrė 5 transporto priemonės, viena iš jų – vilkikas. Yra sužalotų žmonių.

Ugniagesių duomenimis, viename automobilyje buvo prispausti trys žmonės, paprašyta papildomų ugniagesių ir medikų pajėgų.

Papildyta 12.36 val.

Kauno policija Delfi.lt informavo, kad avarijos metu žuvo vienas žmogus.

Papildyta 13.45 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, Kauno rajone, netoli Babtų, kelyje A1 (kryptis link Kauno), nuo kelio į krūmus nuvažiavo „VW Passat”, vairuotas 24 m. vyro, kuris dėl sužalojimų buvo pristatytas į gydymo įstaigą.

Po eismo įvykio prie jo sustojo trys automobiliai „Toyota”, „Peugeot” ir dar vienas „Toyota”, į kuriuos atsitrenkė sunkiasvorė transporto priemonė „Renault”, vairuojama 21 m. vyro.

Eismo įvykio metu žuvo 68 m. „Toyota” keleivis. Vairuotojai blaivūs. Į gydymo įstaigą pristatyti 5 asmenys.

Papildyta 16.49 val.

Išsiaiškinta, kad įvyko du eismo įvykiai vienas paskui kitą, iš viso 7 žmonės nukentėję: 1 žuvęs, 1 vaikas, 2 po medikų apžiūros palikti įvykio vietoje, 3 išvežti į gydymo įstaigą.

Patikslintais ugniagesių duomenimis, automobilis „VW Passat“ buvo nuvažiavęs nuo kelio ir atsitrenkęs į medžius. Po eismo įvykio vairuotojas prispaustas nebuvo, tačiau ugniagesiai vairuotoją iš sumaitoto automobilio iškėlė ir perdavė medikams, vyras išvežtas į gydymo įstaigą.

Vėliau, į tris lengvuosius automobilius atsitrenkus vilkikui, „Peugeot” vairuotoja nenukentėjo, „Toyota” automobiliu vykę du asmenys po medikų apžiūros palikti įvykio vietoje.

Pranešama, kad kitu „Toyota” automobiliu vyko 4 asmenys, tarp jų ir vaikas. „Toyota” vairuotojas po eismo įvykio buvo prispaustas, jį iš automobilio vadavo ugniagesiai, vėliau jam medikai konstatavo mirtį. Kartu važiavę 4 žmonės nebuvo prispausti, visi išvežti į gydymo įstaigą.

Vilkiko „Renault” vairuotojas nenukentėjo.

Amalių spąstai

Panašiu laiku, antradienio vidurdienį, portalo „Kas vyksta Kaune” grupėje pranešta apie dar vieną eismo įvykį. Amalų aplinkkelyje apvirto vilkikas.

„Guli Amalių spąstuose”, – praneša vairuotojai. Čia pat pasipylė pasipiktinimai blogai suprojektuotu keliu. „Taip yra kai kelio pokrypį daro priešingoje pusėje. Tokiems architektams iš karto reiktų atimti atestatus ir varyt mokytis is naujo”, – rašė kauniečiai.

Eismo įvykis Amaliuose / „Kas vyksta Kaune” grupės nuotr.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA