Artimieji šaukiasi pagalbos: Kaune dingo sveikatos sutrikimų turintis senjoras (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Artimieji šaukiasi pagalbos: Kaune dingo sveikatos sutrikimų turintis senjoras (atnaujinta) žmogus atsirado

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Antradienio popietę su pagalbos prašymu į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi Kaune dingusio vyro artimieji. Spėjama, kad sunkiai aplinkoje besiorientuojantis senjoras iš namų Šilainių mikrorajone išėjo antrąją šv. Velykų dieną ir iki šiol negrįžo.

„85 metų vyras, iš savo namų, Rasytės gatvėje, galimai išėjo vakar, balandžio 5 dieną, ir negrįžo“, – praneša be žinios dingusio vyro artimieji.

Jų teigimu, dingęs kaunietis vilkėjo žydrą, lengvą striukę. Dėvėjo juodas sportines kelnes, juodą kepurę su snapeliu. Avėjo mėlynai žalius sportinius batus.

Anot artimųjų, senjoras šlubčioja, todėl galėjo eiti pasiramstydamas vienu ramentu. „Gali nesigaudyti aplinkoje, neatsiminti, kur gyvena, nežinoti savo vardo“, – teigė artimieji ir pridūrė, kad dingusio senjoro nuo antradienio ryto ieško ir Kauno pareigūnai.

Papildyta 14.44 val.

Kauno apskrities vyriausiausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėjos Odetos Vaitkevičienės teigimu, pranešimo apie dingusį vyrą sulaukta šiandien, balandžio 6-osios rytą apie 9.30 val.

Papildyta 17.49 val.

Artimieji informavo, kad dingęs asmuo rastas, jo važiuoja apžiūrėti greitosios pagalbos medikai. Informaciją patvirtino ir Kauno AVPK atstovė žiniasklaidai, Odeta Vaitkevičienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA