Paaiškėjo vakarykščių „Porsche“ gaudynių priežastys: užpuolimas, persekiojimas ir šaunamasis ginklas | Kas vyksta Kaune

Paaiškėjo vakarykščių „Porsche“ gaudynių priežastys: užpuolimas, persekiojimas ir šaunamasis ginklas

Stopkadras

Sekmadienį Šilainiuose skrieję prabangūs automobiliai sustabdyti, o šį rytą paaiškėjo daugiau šio įvykio detalių. Įsivėlė ir galimai šaunamasis ginklas ir nesutarimai tarp skirtingų grupių žmonių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Vakar į redakciją plūdo kauniečių užfiksuoti vaizdai iš minėtų gaudynių ir pareigūnų sulaikymo operacijos. Kauniečiai teigė, kad pareigūnai vaikėsi du „Porsche“ automobilius, kurių vairuotojai galimai neblaivūs. Pilka transporto priemonė esą didžiuliu greičiu skriejo Varnių gatve ir vos nepartrenkė žmogaus.

Apie 19 val. skaitytojas nurodė, kad vienas „Porsche“ buvo užblokuotas Milikonių kalno apačioje, link automobilio nubėgo ginkluoti pareigūnai. Gyventojai taip pat tvirtino panašiu metu regėję automobilio sulaikymo operaciją Raudondvario plente, ties „Regitros“ sankryža.

Kaip informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai, balandžio 4 d. apie 18 val. Kaune, Šilainių pl., prie kapinių, vyras gimęs 1985 metais ir moteris gimusi 1990 metais, užsipuolė vyrą gimusį 1983 metais, bei kartu automobilyje sėdėjusius asmenis (g. 1981 m. ir 2010 m.).

Šie pasišalino, tačiau vyras ir moteris Kaune, Baltų pr., vijosi automobiliu „Porsche Cayene”, taip pat prisijungė automobilis „Range Rover”, kuriuo važiavę asmenys galimai demonstravo daiktą, panašų į šaunamąjį ginklą.

Įtariamieji vyras ir moteris (1985 m. ir 1990 m.) uždaryti į areštinę. Kiti įvykyje dalyvavę asmenys nustatinėjami.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA