Pagalbos šauksmas Vilijampolėje: į „Iki“ įbėgo sunkiai sužeista moteris | Kas vyksta Kaune

Pagalbos šauksmas Vilijampolėje: į „Iki“ įbėgo sunkiai sužeista moteris vyras sulaikytas

Skaitytojo Mariaus nuotr.

Kauniečiai pasidalijo kadrais iš Vilijampolės, kur Varnių plente, prie prekybos tinklo „IKI“ sugužėjo specialiosios pajėgos, pro šalį ėję kauniečiai pranešė, kad Vilijampolėje galimai įvykdyta žmogžudystė.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčia pareigūne, ji informavo, kad pareigūnai 17.18 val. gavo pranešimą, jog į Varnių pl. 38 esančią „IKI“ parduotuvę įbėgo sužalota moteris, gimusi 1984 metais.

Anot skaitytojų, neaišku kas tiksliai nutiko, tačiau galimai buvo įvykdytas nežmogiškas nusikaltimas.

„Tiksliai nežinau, bet man rodos vyriškis moteriškei dūrė peiliu į galvą. Iš žmonių pasakojimų girdėti buvo, kad „Iki“ parduotuvėje ją ilgai gaivino, bet ją be sąmonės ir išnešė. Tai neaišku ar gyva. Vyriškį gaudo, kiek girdėjau“, – apie siaubingus įvykius pasakojo skaitytojas Marius.

Vietoje dirba greitosios medicinos ir policijos pajėgos.

Papildyta 18.43 val.

Su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekė prekybos tinklo „Iki“ atstovė, Vaida Budrienė, kurie patikslino įvykio aplinkybes.

„Peržiūrėjus parduotuvės vaizdo kameras, moteris jau sužeista įlėkė į parduotuvę, parkrito ant žemės, jai buvo iškviesta greitoji greičiausiai jau anksčiau, nes medikai atvyko labai labai greitai. Ją parduotuvėje gaivino ir išvežė sunkios būklės. Šiuo metu mūsų parduotuvė yra uždaryta, kol policijos pareigūnai vykdo tyrimą“, – situaciją nupasakojo V. Budrienė.

Papildyta 19.00

Kauno AVPK atstovė Odeta Vaitkevičienė informavo, kad Kauno policijos pareigūnai Vilijampolėje operatyviai sulaikė 1978 metais gimusį įtariamą vyrą. Pirminiais duomenimis vyras buvo neblaivus, pareigūnams patikrinus jį alkotesteriu nustatytas 0.46 promilių girtumas, jis pristatytas į areštinę.

Papildyta balandžio 2 dieną 8.18 val.

Policijos departamento duomenimis, peiliu sužalota buvo 1984 metais gimusi moteris. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 138 str. 1 d. – nesunkus sveikatos sutrikdymas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas sužalojo ar susargdino žmogų, jeigu dėl to nukentėjęs asmuo prarado nedidelę dalį profesinio ar bendro darbingumo arba ilgai sirgo, baudžiamas laisvės apribojimu arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA