Nelaimė Kaunas-Klaipėda kelyje: žuvo į pagalbą vilkiko vairuotojui atskubėjęs vyras | Kas vyksta Kaune

Nelaimė Kaunas-Klaipėda kelyje: žuvo į pagalbą vilkiko vairuotojui atskubėjęs vyras

Asociatyvi / R .Tenio nuotr.

Balandžio 1-osios rytą pranešta apie skaudžią nelaimę Kaunas-Klaipėda kelyje. Sprogus vilkiko padangai, žuvo į pagalbą atskubėjęs vyras.

Ketvirtadienio rytą apie 8.10 val. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdyba sulaukė pranešimo, kad autostrados Kaunas-Klaipėda 137-ajame kilometre, Pernaravos seniūnijoje, Juodgirio kaime, šalia degalinės EMSI, sprogo vilkiko padanga, prispaustas žmogus – jo būklė neaiški.

Į nuo Kauno 30-40 kilometrų nutolusią nelaimės vietą atvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad priekyje po vilkiku MAN buvo prispaustas vyras. Apie 8.33 val. medikai konstatavo 1962 metais gimusio vyro mirtį. Panaudojus oro pagalves žmogaus kūnas buvo išlaisvintas.

Ugniagesių duomenimis, vilkikas priklauso Kauno rajone veikiančiai „Transgeba” įmonei.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vedėjos Odetos Vaitkevičienės teigimu, pirminiais duomenimis, vyrą vilkikas prispaudė keičiant padangą. Jis buvo atėjęs į pagalbą vilkiko vairuotojui, kurio padanga buvo sprogusi. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA