Antradienio vakarą Panemunė paskendo tamsoje | Kas vyksta Kaune

Antradienio vakarą Panemunė paskendo tamsoje papildyta: elektros neturėjo 1,2 tūkst. vartotojų

DELFI nuotr.

Kauniečiai kreipėsi į portalą klausdami kas nutiko Panemunėje, nes čia gyventojai neteko elektros. Susisiekus su Energijos Skirstymo Operatoriaus (ESO) atstovais, šie paaiškino situaciją plačiau.

„Galima sužinoti kodėl Panemunėje nėra elektros?“, – rašė kaunietė Klaudija.

Dingus elektra Panemunėje / ESO interaktyvaus gedimų žemėlapio nuotr.

Susisiekus su ESO klientų aptarnavimo vadybininke Austėja Penikaite, ši patikino, kad problema yra žinoma ir ji yra tvarkoma. Panemunės gyventojams reikės šiek tiek palaukti, tačiau elektros tiekimas bus atnaujintas.

„21.07 val. buvo užfiksuotas gedimas transformatorinėje A. Smetonos alėjoje, dėl L-KS3364 saugiklio gedimo dalis gyventojų neteko elektros. Gedimo priežastis yra žinoma ir mūsų komanda ją sprendžia. Nuo pranešimo, elektros tiekimas turėtų būti sutvarkytas per maždaug dvi valandas“, – teigė ji.

Papildyta kovo 31 dieną 10.30 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo ESO Ryšių su visuomene projektų vadovas Paulius Kalmantas, Panemunės mikrorajone buvo įvykęs elektros kabelio gedimas.

„Vakar 21.06 val. Kauno Panemunės rajone įvyko 10 kV elektros kabelio gedimas, kuriam atsijungus, elektros energijos tiekimas buvo nutrauktas apie 1,2 tūkst. vartotojų”, – teigė P. Kalmantas ir pridūrė, kad elektros tiekimą bendrovė atstatė operatyviai – per 1 val., prijungta 22.07 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA