Kaune pasipylė avarijos: eismas ties „Mega“ vos juda | Kas vyksta Kaune

Kaune pasipylė avarijos: eismas ties „Mega“ vos juda

Antradienio rytą pranešama apie du rimtus eismo įvykius. A1 kelyje susidūrė du vilkikai, o judrioje Partizanų gatvės ir Pramonės prospekto sankryžoje – du lengvieji automobiliai.

„Neries tiltas nuo Vilniaus. Avarija ant tilto, nepravažiuojama“, – antradienio rytą praneša internautai.

Apie dideles spūstis informuoja ir skaitytojai, jų teigimu transporto priemonių eilės nutįsusios iki pat Muravos viaduko.

„Didelis kamštis nuo Vilniaus ant „Megos“ tilto, dvi fūros susitrenkė ant tilto, sunkiai pravažiuojama. Praneškit kitiems vairuotojams, kad rinktųsi kitą maršrutą. Tik per tiltą važiavom 40 min.“, – informuoja skaitytojas.

Apie dar viena eismo įvykį pranešama ir „Kas vyksta Kaune“ grupėje. Partizanų gatvės ir Pramonės prospekto sankryžoje susidūrė du lengvieji automobiliai.

Tiesa, apie abi nelaimes Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informacijos neturi, tikėtina, kad avarijų dalyviai draugiškai pildo eismo įvykių deklaracijas.

Eismo sąlygas sunkina rūkas

Dėl buvusio ar besitęsiančio lietaus valstybinės reikšmės kelių dangos Lietuvoje daugiausia šlapios, vietomis yra drėgnų kelių ruožų, praneša kelininkai.

Nors pagrindiniuose šalies keliuose eismo sąlygos geros, vairuotojai raginami neatsipalaiduoti, ypač įvažiuojant į mažesnio eismo intensyvumo kelius.

Šalyje lietus arba dulksna, tik Šiaulių ir Kauno rajonuose bei pietvakarių Lietuvoje be žymesnių kritulių. Oro temperatūra nuo 5 iki 9 laipsnių šilumos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA