Dėl M.A.M.A. apdovanojimų poziciją pareiškė TV3 televizija: organizatoriai mus nuvylė | Kas vyksta Kaune

Dėl M.A.M.A. apdovanojimų poziciją pareiškė TV3 televizija: organizatoriai mus nuvylė

delfi.lt 2021/03/29 14:35
Laura Blaževičiūtė / DELFI nuotr.

Žinomi žmonės socialinėje erdvėje gausiai reiškė nuomones dėl šeštadienį įvykusių M.A.M.A apdovanojimų. Kritikuojami buvo ne tik renginio organizatoriai bei dalyviai, bet ir apdovanojimus transliavusi TV3 televizija.

Pirmadienį TV3 išplatino oficialų komentarą apie praūžusius M.A.M.A apdovanojimus.

„Per šiuos pandemijos metus aktyviai skatinome žmonių atsakingą elgesį. Kartu stengėmės, kad šiais sunkiais laikais žiūrovai gautų bent mažą galimybę praskaidrinti niūrią kasdienybę ir galėtų džiaugtis gyvenimu. Patys ar su prodiuseriais organizavome tokius projektus kaip „Velykos iš namų“, „Išsipildymo akcija“, „Aš tikrai myliu Lietuvą“, „Lietuvos garbė“ ir kitus. Juose visada buvo ne tik laikomasi karantino reikalavimų, bet ir TV žiūrovai motyvuojami taip elgtis.

M.A.M.A organizatoriai jau 10 metų organizuoja apdovanojimus, svečius, filmavimą ir galutinį transliacijų signalą, kuri gauna televizija. Deja, šį šeštadienį M.A.M.A organizatoriai nesuvaldė įvykusių momentų ir nuvylė tiek mus, tiek dalį visuomenės. Apgailestaujame dėl šio įvykio ir tikimės, jog rasime jėgų atleisti vieni kitų klaidas ir kartu įveikti pandemijos vargus“, – rašoma TV3 pranešime.

Sekmadienį portalui žmonės.lt susisiekus su TV3 vadove Laura Blaževičiūte, ši teigė, kad saugumas filmavimo metu visgi buvo užtikrintas.

„Visi laisvi kritikuoti pagal savo sąžinę. Tuo tarpu aš pati tikiu, kad organizatoriai ėmėsi visų reikalingų priemonių saugumo užtikrinimui. Keisčiausia, kai komentuoja žmonės, kurie ten nebuvo ir nematė realios situacijos, tačiau organizatoriai, stengdamiesi užtikrinti saugumą, pakviesti visų žvaigždžių negalėjo. Tad, manau, dabar garsiausiai kalba tie, kurie paprastai būdavo vieni pagrindinių šių apdovanojimų svečių“, – žmonės.lt sakė L. Blaževičiūtė.

M.A.M.A. apdovanojimai

Tiesa, TV3 vadovė pridūrė, jog M.A.M.A apdovanojimai nebuvo renginys, tai buvo tik laida.

„Teigti, kad tai buvo renginys – negalima ir tai yra tik išvedžiojimai. Nebuvo jokių muzikinių numerių, tai buvo kaip laidos filmavimas“, – teigė pašnekovė.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA