M.A.M.A raudonuoju kilimu žengę sužadėtiniai K. Meschino ir OG Version: apie 6000 kristalų bei kodėl labai laukia renginio pabaigos | Kas vyksta Kaune

M.A.M.A raudonuoju kilimu žengę sužadėtiniai K. Meschino ir OG Version: apie 6000 kristalų bei kodėl labai laukia renginio pabaigos

delfi.lt 2021/03/27 19:28
DELFI nuotr.

Šeštadienio vakarą į Kauno „Žalgirio“ areną po ilgų metų karantino vėl susirinko visa Lietuvos šou verslo grietinėlė. Vieni laukiamiausių M.A.M.A apdovanojimų ceremonijos svečių – neseniai tėvais tapę Karolina Meschino bei ne į vieną statulėlę pretenduojantis OG Version.

„Šis vakaras – vienas svarbiausių mano karjeroje. Kai stoviu ant scenos, jaučiuosi savas. Nėra didelės įtampos. Karolina labiau už mane jaudinasi. Mus puošė Airida Skrickienė, mano kostiumui prireikė 6000 „Svarowski“ kristalų, dėl pirštinės daug kas man sako, kad panašus į Michaelą Jacksoną. Kažką panašaus ir bandėm atkartoti. Nesinori spėlioti, kaip šįvakar seksis su apdovanojimais, nesinori savęs nuvilti, pažiūrėsim, pamatysim“, – sakė Dominykas Ježerys, melomanams geriau žinomas OG Version pseudonimu.

„Man Dominykas neleido sakyti, kad jaudinuosi, bet negaliu to nuslėpti. Labai gera išeiti, pasipuošti, labai palaikau Dominyką. Apie tėvystės rūpesčius pakalbėsime kada kitą kartą, dabar laukiame, kad kuo greičiau renginys pasibaigtų ir važiuosime pas mažylę. Ji dabar su močiute“, – šypsojosi savo sužadėtinį į renginį atlydėjusi Karolina Meschino.

Šiemet M.A.M.A apdovanojimai neįprasti tuo, jog salėje nėra nė vieno žiūrovo – tik nominantai ir nominacijų teikėjai. Dėl saugumo kiekvienas dalyvis atvykdamas privalėjo turėti ne vėliau nei prieš 48 val. gautą neigiamą COVID-19 antigeno testą.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA