Juodosios arbatos gėrimas „Norfoje“ – su sparnuotais priedais | Kas vyksta Kaune

Juodosios arbatos gėrimas „Norfoje“ – su sparnuotais priedais

Naują gėrimą nusprendęs išmėginti „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, geriau apžiūrėjęs butelį, savo ketinimų atsisakė. Kaip matyti redakciją pasiekusiame vaizdo įraše, uždarytame gėrime plūduriavo vabzdys! Vyras sulaukė mandagaus atsiprašymo iš „Norfos“ personalo, tačiau tolimesni parduotuvės administracijos veiksmai nežinomi.

„Nepirkit šito gėrimo iš „Norfos“, ten literaliai vabzdys plaukioja. Eik tu nafik, „Norfa“. Prašom. Praktiški žmonės renkasi. Gal nebūkit praktiški“, – šmaikštavo skaitytojas.

Jo pirmadienio vakarą Šiaurės prospekto „Norfoje“ užfiksuotame vaizdo įraše – negazuotas juodosios arbatos ir vyšnių skonio gaivusis gėrimas „Dream“, kuris panašesnis į entomofobo košmarą. Medžiagoje matyti, kad skystyje plūduriuoja negyvas vabzdys.

„Su preke nuėjau prie kasos, pasakiau, kad gėrime yra įstrigęs vabzdys. Kasininkė mandagiai atsiprašė už tokį radinį, bet, matėsi, labai dėl to galvos nesuko ir kilo įtarimas, kad produkcija ir ta gėrimų partija tikrai nebus peržiūrėta“, – portalui patikslino vyras. Jis vylėsi, kad parduotuvė bent jau susisieks su tiekėju. Kasininkė butelį esą pasidėjo po prekystaliu ir tęsė darbus.

Šį gėrimą skaitytojas teigė perkantis pirmą kartą – įprastai apsiperkantis pakuotėmis, ne po vieną butelį. Visgi šįkart susiviliojo paragauti ir galbūt malšinti troškulį juodosios arbatos gėrimu dažniau, tačiau iš pirmo karto jame pavyko rasti vabzdį.

„O „Norfos“ produkcija tikrai yra viena iš prasčiausių, esu daug kartų nusipirkęs sugedusių produktų, bet dėl savo kaltės, kad prieš tai nepatikrinau“, – tvirtino vyras.

Įkėlus vaizdo įrašą į „TikTok“ platformą, jis peržiūrėtas 90 tūkst. kartų o nusivylusio kliento sekėjai esą komentavo, kad „Norfos“ produktuose yra aptikę ir plastiko gabalų, ir dar daug visko.

„Kas vyksta Kaune“ dėl nemalonaus radinio ir kitų tos pačios partijos gėrimų išsiuntė užklausą prekybos tinklo „Norfa“ atstovams. Gavę komentarą, papildysime.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA