Pro greičio matuoklį Kaune – ištrauktu lytiniu organu ir atkištu viduriniu pirštu | Kas vyksta Kaune

Pro greičio matuoklį Kaune – ištrauktu lytiniu organu ir atkištu viduriniu pirštu

Lietuvos policijos nuotr.

Lietuvos policija ketvirtadienio popietę pasidalijo lengvai šokiruojančiais pastarosios greičio matuoklio fotosesijos rezultatais. Linksmai nusiteikęs ekipažas, pridengės valstybinius numerius ir veidus, iš kišenių traukė ne tik necenzūrinius gestus, bet ir reprodukcijos organus. Policijos atstovai „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad šis vaizdas užfiksuotas Kaune, o vairuotojo laukia rimtos sankcijos.

„Deja, mūsų keliuose pasitaiko ir tokių vairuotojų“, – apie 15 val. „Facebook“ socialiniame tinkle paviešintą įrašą apgailestaujančia nata pradėjo Lietuvos policija.

Pasak pareigūnų, „Peugeot“ vairuotojas, žinodamas apie kelyje įrengtą stacionarią greičio viršijimo fiksavimo įrangą, iš chuliganiškų paskatų užmaskavo valstybinio numerio ženklą, užsidengė veidą, tyčia lėkė 104 km/val. ten, kur leidžiama važiuoti 60 km/val., ir dar pridūrė necenzūrinį rankų gestą.

Asmuo, kaip teigiama įraše, taip pat nesiėmė visų būtinų priemonių transporto priemonės keleivių saugumui užtikrinti, mat vienas keleivis tyčia buvo išlindęs pro automobilio galinį langą ir demonstravo savo lytinį organą.

Lyg šių eibių būtų maža, pareigūnai išsiaiškino, kad vyras vairavo transporto priemonę, kuri neįregistruota nustatyta tvarka.

„Savo chuliganiškais veiksmais demonstravo nepagarbą, niekinį požiūrį į visuomenėje priimtas moralės ir elgesio normas, kėlė pavojų eismo, savo ir kitų žmonių saugumui“, – ekipažo poelgį įvertino policija.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėju Ramūnu Matoniu, šis patikslino, kad ši greičio matuoklio nuotrauka užfiksuota Kauno mieste.

Asmeniui už šią fotosesiją skirta 500 eurų bauda ir 18-ai mėnesių atimta teisė vairuoti transporto priemonę. R. Matonis portalui neatskleidė, kaip pareigūnai nustatė vairuotojo tapatybę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA