Jubiliejų atšventusi Tikroji išdykėlė keičia sceninį vardą ir imasi naujos veiklos | Kas vyksta Kaune

Jubiliejų atšventusi Tikroji išdykėlė keičia sceninį vardą ir imasi naujos veiklos

Aušrinė Gerikienė / LNK nuotr.

Kaunietė atlikėja Aušrinė Gerikienė oficialiai atsisakė savo praeityje populiaraus sceninio slapyvardžio Tikroji išdykėlė, nes neseniai atšventė 50-ies metų jubiliejų ir jau tapo ne tokia išdykus. Kita vertus, kaip ta Išdykėlė gali išdykaut, kai per karantiną negali koncertuot ir neturi iš ko gyventi.

Aušrinę labiausiai užkniso sėdėti namuose vienai ir vienišai. Todėl karantino metu ji susigalvojo naują veiklą. Dainininkės draugai Plungėje turi restoraną, o Aušrinė tapo restorano cepelinų išvežiotoja.

„Kadangi neturiu galimybės niekur koncertuoti, nuo šiol galiu labai gerai suderinti maisto vežiojimą ir dainavimą, nes pagaliau galiu susitikt su žmonėmis bent jau tokiu būdu“, – šypsosi dainininkė.

Kai žmonės užsisako cepelinų ir pamato, kad juos atvežė Aušrinė, labai apsidžiaugia, LNK rašoma spaudos pranešime.

„Daug kas padainuoja kartu su manimi. Manau, kad Plungės žmonės yra labai patenkinti, kad jiems maistą į namus kartais pristato žinomi žmonės“, – pastebi Aušrinė.

Aušrinės vyras jau seniai dirba Norvegijoje, todėl vyras ir žmona retai matosi. Bet karantinas išėjo į naudą. Anksčiau, kai vyras grįždavo atostogų, Aušrinė koncertuodavo ir nebūdavo namie, o dabar būna.

Aušrinė Gerikienė / LNK nuotr.

Be to, per karantiną atsirado daugiau laiko sau. Todėl Aušrinė pradėjo labai daug žiūrėt į veidrodį ir nusprendė šiek tiek pasitobulinti – jau visai netrukus ketina apsilankyti pas plastikos chirurgus. Dabar Aušrinė jau ruošiasi vasaros koncertams pajūryje, o kol kas jų nėra, iš namų rengia sveikinimų koncertus.

Atlikėja A. Gerikienė gimė 1970-11-13 Kaune. 1988 m. baigė Kauno „Vyturio“ vidurinę mokyklą, 1993 m. baigė J. Gruodžio konservatoriją, dainavimo skyrių.

1994 metais išleido pirmąjį albumą „Mano berniuk“. Šio albumo buvo parduota daugiausiai Lietuvoje, todėl atlikėja pateko į Lietuvos rekordų knygą „Kas yra kas Lietuvoje“.

1997 m. Tikroji išdykėlė „POP ART“ festivalyje buvo išrinkta „Geriausia vokaliste“ ir „Mis Publika“. Paskutinis albumas išleistas 2010 m. „Jubiliejinis 15 – metų“. Šiame albume sudėtos geriausios visų laikų dainos bei keletas visiškai naujų.

Visa istorija apie Tikrosios išdykėlės nuotykius karantino metu – šį trečiadienio vakarą, 19.30 val., per LNK, laidoje KK2.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA