Eiguliuose sustabdžius įtartiną automobilį, prireikė ir medikų pagalbos | Kas vyksta Kaune

Eiguliuose sustabdžius įtartiną automobilį, prireikė ir medikų pagalbos

Skaitytojo Renato nuotr.

Kauniečiai susirūpino dėl didelių specialių pajėgų sujudimo Eigulių mikrorajone esančio prekybos centro stovėjimo aikštelėje. Čia aplink automobilį sustoję keli policijos ekipažai ir atvykęs greitosios medicinos ekipažas.

„Kas čia atsitiko Šiaurės pr. Norfoj, 3 policijos ekipažai ir viena greitoji apsupusios „Ford Focus“ automobilį“, – teiravosi kaunietis.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnų paaiškėjo, kad pareigūnai 20 val. gavo pranešimą apie įtartinai manevruojantį automobilį. Radus automobilį, jis buvo sustabdytas Šiaurės prospekte esančioje stovėjimo aikštelėje.

Automobilyje rasti keli asmenys, kurie galimai buvo apsvaigę nuo narkotinių medžiagų. Vienam iš asmenų pasijutus blogai į įvykio vietą buvo iškviesti greitosios medicinos pagalbos darbuotojai, kad jis būtų apžiūrėtas.

Šiuo metu pareigūnai vis dar įvykio vietoje, tačiau kaip minėjo budintis pareigūnas, jeigu automobilyje bus rasta narkotinių medžiagų, bus pradėtas ikiteisminis tyrimas, jei ne, tada sustabdytiems asmenims bus atliktas tyrimas dėl narkotinių medžiagų vartojimo ir atitinkamai bus pritaikyta nuobauda.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA