Kauno GMPS darbuotojai „Jerusalema“ iššūkį atliko gerai žinomose miesto vietose | Kas vyksta Kaune

Kauno GMPS darbuotojai „Jerusalema“ iššūkį atliko gerai žinomose miesto vietose

Pasaulyje jau stipriai išplitusį „Jerusalema“ šokio iššūkį priėmę Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties darbuotojai pasidalijo ilgai repetuoto ir filmuoto iššūkio rezultatu „Youtube“ platformoje.

Kovo 14 dieną kauniečiai šokančius medikus užfiksavo prie „Laisvės kario“ skulptūros šalia Kauno pilies. Po beveik dviejų savaičių, medikai pristatė ir galutinį savo šokio iššūkio rezultatą.

Pagal nuotaikingą Pietų Afrikos Respublikos muzikanto Master KG ir atlikėjos Nomcebo Zikode dainą „Jerusalema“ jau šoko Vilniaus, Panevėžio ir Kėdainių medikai. Šokio judesius demonstravo ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai bei jų tarnybiniai šunys. Taip pat globos namų bendruomenė ir daug kitų lietuvių.

Kauno GMPS darbuotojai pristatytame vaizdo įraše pasidalijo iššūkio šokio judesiais įvairiose Kauno vietose – prie Kauno pilies, Aleksoto apžvalgos aikštelėje, šalia Kauno GMP stoties, Kauno marių pašonėje ir kitose vietose.

2019 metų gruodį oficialiai pristatytas ir nemažai muzikos apdovanojimų susižėręs vaizdo klipas „YouTube“ platformoje peržiūrėtas jau daugiau nei 360 mln. kartų.

Manoma, jog šokis šiuo metu taip išpopuliarėjo todėl, kad puikiai dera prie susiklosčiusių aplinkybių – kadangi šokant nereikia susikibti, besilinksminantiems šokėjams pavyksta išlaikyti fizinį atstumą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA