Atidarius mokyklas, Kaune nusidriekė milžiniškos spūstys | Kas vyksta Kaune

Atidarius mokyklas, Kaune nusidriekė milžiniškos spūstys

"Kas vyksta Kaune" grupės nuotr.

Nuo pirmadienio Kauno miesto ir rajono pradinių klasių moksleiviai sugrįžo į klases. Tuo metu kauniečiai praneša apie pagrindinius kelius kaustančias transporto priemonių spūstis ir eismo įvykius.

Tikėtina, kad didesnį transporto priemonių srautą galėjo iššaukti vėl duris pradinukams atvėrusios mokyklos. Nuo pirmadienio mokykloms taip pat leidžiama rengti konsultacijas kontaktiniu būdu ne daugiau kaip penkiems abiturientams. Lankytojai fiziškai gali būti aptarnaujami bibliotekų ir valstybės archyvų skaityklose.

Netoli „Megos“ – trijų automobilių susidūrimas

„Link Vilniaus nuo „Megos“ ant tilto bum nemažas. Ir kamštis ilgas jau“, – pirmadienio rytą „Kas vyksta Kaune“ grupėje praneša kauniečiai. Jų teigimu, spūstys formuojasi iki Eigulių mikrorajono, spūstyse paskendo ir Šilainiai taip pat vakarinis aplinkkelis.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, pranešimas apie eismo įvykį buvo gautas apie 06.56 val. Nelaimės metu Islandijos plente susidūrė du „Volvo“ ir „Ford“ automobiliai.

Pareigūno teigimu, eismo įvykio metu asmenys nenukentėjo. A1 kelyje darbavosi ir ugniagesiai, tačiau iš automobilių asmenų vaduoti neprireikė, ugniagesiai nuo važiuojamosios kelio dalies šalino išsiliejusius skysčius.

Keliuose esama slidžių ruožų

Pirmadienio rytą keliuose yra slidžių ruožų, vietomis formuojasi plikledis, įspėja Automobilių kelių direkcija. 6 valandos duomenimis, sudėtingesnės eismo sąlygos yra šiaurės rytų, rytų, pietryčių Lietuvoje bei dalyje vidurio Lietuvos rajonų, kur valstybinės reikšmės kelių dangos slidžios dėl susiformavusio plikledžio.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai daugiausiai šiaurės rytų, rytų ir pietryčių Lietuvoje padengti prispausto arba puraus sniego sluoksniu iki 10 cm, provėžoti, slidūs.

Oro temperatūra siekia nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio. Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną daug kur trumpi krituliai, daugiausia šlapdriba. Rytą plikledis. Vėjas šiaurės vakarų, 8–13 m/s. Aukščiausia oro temperatūra sieks nuo 1 iki 6 laipsnių šilumos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA