Kaune triukšmo vykusius raminti pareigūnus užpuolė peiliu apsiginklavęs vyras | Kas vyksta Kaune

Kaune triukšmo vykusius raminti pareigūnus užpuolė peiliu apsiginklavęs vyras

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienio vakaras Kaune nebuvo ramus, pareigūnams teko važiuoti į iškvietimą dėl triukšmo, tačiau atvykę rado smarkiai įkaušusį ir agresyvų pilietį. Vyras pareigūnus pasitiko su keiksmažodžiais ir peiliu rankoje, todėl pareigūnams teko panaudoti specialias priemones, kad vyrą sutramdytų.

Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai, kovo 20 dieną 23.39 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Partizanų gatvėje esančiame buto kambaryje kilo triukšmas.

Į įvykio vietą atvykusius policijos pareigūnus vyriškis iškeikė necenzūriniais žodžiais bei rankoje laikydamas peilį pradėjo artintis prie Kauno apskr. VPK pareigūnų.

Pareigūnams teko panaudoti specialias priemones, kad vyriškis buvo nuginkluotas ir sulaikytas. Įtariamasis neblaivus, jam nustatytas 2,84 prom. girtumas, 1983 metais gimęs vyras uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str. pagal kurį numatyta, kad tas, kas panaudodamas ar grasindamas tuoj pat panaudoti fizinį smurtą pasipriešino valstybės tarnautojui ar kitam viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA