„Žalgirio“ arenos aikštelėje kauniečiai rinkosi į pirmąjį grandiozinį vakarėlį šiais metais | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ arenos aikštelėje kauniečiai rinkosi į pirmąjį grandiozinį vakarėlį šiais metais

Penktadienio vakarą prie „Žalgirio“ arenos su automobiliais sugūžėjo dešimtys kauniečių. Nuo šiandien, tris dienas per savaitę, arenos stovėjimo aikštelėje vyks muzikos ir lazerių pasirodymai – Kaune atidaryta legali pokarantininė diskoteka.

„Drive in Club“ atidaryme penktadienio vakarą prie pulto stojo Driule XL, G-Spot DJ‘s ir Matto. Prie šios komandos jungsis ir kiti didžėjai, puikiai pažįstami naktinį gyvenimą mėgstantiems žmonėms.

Organizatoriai teigia, kad projektas vyks laikantis visų saugumo reikalavimų. Auditoriją, atvykusią automobiliais, didžėjai pasieks radijo bangomis. Patį atmosferinį lauką pajusti čia bus lengva net ir neišlipus iš automobilio: „Drive in Club“ rengėjai kuria galingą šviesų ir lazerių tinklą, kuris aprėps visą „Žalgirio“ arenos parkingą.

„Atsidaro legalus naktinį gyvenimą mėgstančių žmonių klubas – vieta, kurioje vyks gyvi šokių muzikos vakarėliai. Kiekvienas seansas turės atskirą šou programą, kurią sukurs profesionalūs šviesų ir lazerių specialistai. Taigi, „Drive in Club“ lankytojas gaus muzikos, lazerių ir šviesų šou spektaklį su gyvai grojančiais didžėjais“, – pasakojo vienas iš projekto organizatorių, „Showart“ vadovas Artūras Trofimovas.

Kaip rašė portalas „Kas vyksta Kaune“, „Drive in Club“ teritorijoje veiksmas vyks ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais nuo 19 val. iki gilios nakties. Lankytojams bus pasiūlyti keli pramogų variantai: 20 minučių trukmės gyvos DJ muzikos, lazerių ir šviesų šou, taip pat 30 ir 45 min. vakarėlių seansai, užvesiantys vidinius variklius puikiu garsu ir projekcijomis, kurios susiras lankytoją bet kuriame parkingo taške.

Artimiausioje ateityje ketinama surengti ir teminius vakarėlius, kuriuose skambės tam tikros stilistikos muzika, lankytojai galės prisidėti savo pasirinkta atributika.

Be to, bus pristatyta speciali programa, skirta šeimoms su mažais vaikais: toje pačioje lokacijoje, tik kitu laiku bus rodomi jauniausiai auditorijai tinkami performansai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA