Pavojingai lenkęs „Audi“ vairuotojas vos nesukėlė tragiško eismo įvykio: čia taip normalu? | Kas vyksta Kaune

Pavojingai lenkęs „Audi“ vairuotojas vos nesukėlė tragiško eismo įvykio: čia taip normalu?

Kaunietis kreipėsi į portalą „Kas vyksta Kaune“ šokiruotas vieno vairuotojo veiksmų. Vaizdo registratoriumi užfiksuoti „Audi“ automobilio manevrai smarkiai išgąsdino vairuotoją ir jam teko smarkiai pristabdyti, kad išvengtų susidūrimo su kelių eismo taisyklių pažeidėju.

Atsiųstame vaizdo įraše matyti, kaip baltas „Audi“ automobilis atlieka pavojingą lenkimo manevrą kertant ištisinę kelių ženklinimo juostą. Kaip nurodo vaizdo reigstratoriaus duomenys, nusižengimas buvo užfiksuotas kovo 16-ąją dieną.

„Kaip chuliganiškai vairuoja Kaune, Vaišvydavos pl. Per ištisinę liniją ir dar prieš eismą“, – apie nemalonų incidentą pasakojo kaunietis.

Dėl tokių vairuotojo veiksmų, filmavusiam automobilio vairuotojui teko pristabdyti, kad išvengtų susidūrimo.

„Pristabdyti reikėjo arba reikėjo trauktis į kelkraštį, jis labai netikėtai ir staigiai išniro iš už kitos mašinos“, – apie vos išvengtą susidūrimą pasakojo skaitytojas.

Pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 420 str. Ištisinės linijos kirtimas ir įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant Kelių eismo taisyklių reikalavimus, arba sukėlus pavojingą situaciją kitiems eismo dalyviams užtraukia baudą nuo 170 iki 230 eurų ir skiriamas teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo trijų iki šešių mėnesių.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA