Kaimiškų maisto produktų ištroškę kauniečiai juos randa ir internete: prekės atvyksta tiesiai į namus | Kas vyksta Kaune

Kaimiškų maisto produktų ištroškę kauniečiai juos randa ir internete: prekės atvyksta tiesiai į namus

Organizatorių nuotr.

Pandemija paspartino naujų technologijų atėjimą ir į turgų. Jau kurį laiką kauniečiai Centrinio Kauno turgaus produkcijos gali įsigyti ir internetu. Šiuo metu taip apsipirkti kur kas saugiau ir patogiau: jau kitą dieną po užsakymo prekės iš pirkėjams gerai pažįstamų prekybininkų pristatomos tiesiai į namus.

Užsako vaikai ir anūkai

Didelė dalis kauniečių maisto produktus perka turguje, rašoma „Urmas“ pranešime žiniasklaidai. Turgaus lankytojai vertina didelį pasirinkimą, galimybę pirkti pas pažįstamus ir laiko patikrintus prekybininkus, kitokį nei parduotuvėse asortimentą.

Dabar pamėgti produktai iš turgaus gali atkeliauti tiesiai į namus – tereikia telefone įsidiegti programėlę „Bazzarr Delivery“ ir išsirinkti reikalingas prekes.

Nemažą dalį turgaus pirkėjų sudaro vyresnio amžiaus žmonės. Todėl stengdamiesi juos pasaugoti vaikai ar anūkai užsako jiems produktų iš turgaus tiesiai į namus. Kiti ir patys yra išmokę tai padaryti.

Gali rinktis: užsisakyti ar važiuoti į turgų

„Dabar pirkėjams gerai, nes gali rinktis ar eiti į turgų, ar pirkti internetu. Ypač kas iš vyresnių žmonių, tai pasisaugo, mažiau eina, bet kai jau labai nori, pasiilgsta atvažiuoja patys pasidairyti, vienu kitu žodžiu persimesti“, – pasakojo prekybos miestelyje „Urmas“ įsikūrusio turgaus prekybininkai.

Internetu apsipirkti patogu ir tiems, kurie dirba, o savaitgalį nori praleisti su šeima, pailsėti ar užsiimti mėgstama veikla. Pasak prekiautojų, yra ir žmonių, kurie turguje anksčiau nelabai lankydavosi, bet smalsumo vedini pabando užsisakyti vieną kitą prekę, pajunta skirtumą nuo kitur parduodamos produkcijos ir paskui jau patys apsilanko gyvai.

Prekybą internetu labai vertina ir tie, kurie ieško išskirtinių produktų. Pavyzdžiui, graikiškos virtuvės mėgėjai gali įsigyti tikrų tradicinių graikiškų alyvuogių, aliejaus, fetos ir kitokių sūrių. Taip pat kaukazietiškų produktų ir gėrimų, gausybę įvairių arbatų, prieskonių, kepyklėlių produkcijos.

Populiariausia – šviežia ir rūkyta mėsa

Tačiau populiariausi, žinoma, įprastiniai turgaus produktai: šviežia ir kokybiška mėsa (kiauliena, jautiena, vištiena, veršiena, aviena, triušiena) kiaušiniai, daržovės. Daugelis labai vertina jau paruoštą kepti, įvairių puikių skonių marinuotą mėsą.

Tačiau bene labiausiai džiugina, kai tiesiai į namus atkeliauja tikru natūraliu dūmu kvepiantis kaimiškas kumpis, skilandis, nugarinė, dešra ar lašiniai.

Visus šiuos gardumynus galite išsirinkti bei užsisakyti per programėlę „Bazzarr Delivery“ ir jau kitą dieną po užsakymo juos gausite į savo namus ar kitu nurodytu adresu Kauno mieste. Programėlę į mobilųjį telefoną galima parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA