Kaune sulaikyti vyrai, gatvėje jėga į automobilį įsisodinę merginą | Kas vyksta Kaune

Kaune sulaikyti vyrai, gatvėje jėga į automobilį įsisodinę merginą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio rytą Kauno policija sulaukė pranešimo, kad Eiguliuose trys jaunuoliai merginą įsodino į automobilį ir nuvažiavo. Laimei, po kelių valandų mergina rasta sveika ir gyva.

Policijos departamento duomenimis, kovo 18 dieną apie 7.03 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Geležinio Vilko gatvėje, trys jaunuoliai merginą įsodino į automobilį „Ford Galaxy” ir nuvažiavo.

Tą pačią dieną apie 9 val. Kaune, H. ir O. Minkovskių gatvėje, namo kieme, rastas minėtas automobilis ir sulaikyti prie jo stovėję asmenys.

1987 metais gimusi nukentėjusioji rasta bute, pretenzijų neturi. Įtariamieji, gimę 1982, 1986 ir 1987 metais uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 146 str. 2 d. – neteisėtas laisvės atėmimas. Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, už šį nusikaltimą gresia areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas ir pagal LR BK 260 str. 1 d. – neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas turėdamas tikslą jas parduoti ar kitaip platinti arba pardavė ar kitaip platino narkotines ar psichotropines medžiagas, baudžiamas laisvės atėmimu nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA