„The Roop“ Europą kviečia šokti: sukūrė specialią judesių pamoką | Kas vyksta Kaune

„The Roop“ Europą kviečia šokti: sukūrė specialią judesių pamoką

Ne vienas „The Roop“ gerbėjas jau žino, kad ši grupė dėmesį bando atkreipti ne tik įsimintinomis dainomis, bet ir šokių judesiais. Tam, kad šoktų visi „Eurovizijos“ žiūrovai ir gerbėjai, Lietuvos atstovai paruošė staigmeną – išskirtinę vaizdo pamoką, kurioje aiškiai parodoma, kaip atlikti nemažai žmonių sudominusius pasirodymo judesius.

„Eurovizijos“ pasirodymui besiruošianti grupė ketvirtadienį gerbėjams pristatė šokio pamoką, kurioje visi nariai iš lėto demonstruoja pagrindinius judesius. Kartu su nuotaikingu vaizdo įrašu „The Roop“ Europai siunčia ir įkvepiančią žinutę.

„Su savo daina „Discoteque“ mes norime, kad žmonės išjudėtų. Kai judi, tu jautiesi gerai, tai savaime suprantamas žinojimas. Ir visi žino, kad šokis veikia pozityviai tavo fizinę ir psichinę sveikatą.

Augantis skaičius tyrėjų įrodė, kad šokant didelis kiekis už gerą nuotaiką atsakingų medžiagų pasklinda po visą šokančiojo kūną. Šios medžiagos padeda pagerinti tavo psichinę būseną, netgi viena šokio sesija gali sumažinti depresiją.

Muzika ir šokis išlaisvina visus. Nėra tokio žmogaus, kuris nemokėtų šokti. Tai – įgimta. Šokis yra kaip įrankis, kuris gydo žaizdas. Ši daina ir judesys išlaisvina tavo mintis, kuriose yra per daug savikritikos, baimės būti kitokiam, nenoro priimti savo kūną. Tad šokime! Let’s discoteque!“, – socialiniame tinkle „Facebook“ skelbia grupė „The Roop“.

Primename, kad šių metų „Eurovizija“ vyks Roterdame, kur „The Roop“ pasirodys viename iš dviejų pusfinalių ir sieks patekti į didįjį finalą. Dainų konkursas vyks gegužės 18–22 dienomis Nyderlanduose.

Šiais metais, atsižvelgiant į pandemijos situaciją, yra numatyti net keli „Eurovizijos“ scenarijai, tačiau, kaip tikina organizatoriai, šou tikrai įvyks.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA