Į nokdauną Stambule pasiųstas „Žalgiris“ žlugdo viltis prasimušti į aštuntuką | Kas vyksta Kaune

Į nokdauną Stambule pasiųstas „Žalgiris“ žlugdo viltis prasimušti į aštuntuką

„BC Žalgiris Kaunas“ „Facebook“ nuotr.

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos rungtynėse antrą savaitę iš eilės patyrė nesėkmę Stambule. Šį kartą Martino Schillerio auklėtiniai Turkijoje rezultatu 61:84 (18:28, 8:17, 20:21, 15:18) nusileido vietos „Fenerbahce“ ekipai.

Penkis taškus susitikimo pradžioje pelnė Nigelas Hayesas, keturis pridėjo Joffrey Lauvergne, o Marius Grigonis pataikė iš toli – 12:9. Kėlinio pabaigoje į varžovų spurtą žalgiriečiai atsakė taikliu Luko Lekavičiaus dvitaškiu, tolimu Roko Jokubaičio metimu ir Pauliaus Jankūno baudos metimu – 18:28

Antrame ketvirtyje kauniečiai užstrigo varžovų gynyboje ir pelnė vos keturis taškus, kuriuos dvitaškiais rinko L.Lekavičius, Augustine’as Rubitas, Martinas Gebenas ir R.Jokubaitis – 26:45.

Po pertraukos Thomasas Walkupas ir R.Jokubaitis smeigė po tritaškį, o M.Grigonis ir Joffrey Lauvergne pridėjo po dvitaškį – 36:52. M.Grigonis sumetė tris baudų metimus, tris taškelius įsirašė L.Lekavičius, o A.Rubitas ir P.Jankūnas pelnė po du – 46:66.

T.Walkupas lemiamo ketvirčio metu dar surinko aštuonis taškus, L.Lekavičius pridėjo penkis, o dvitaškį įmetė ir M.Grigonis. Tiesa, varžovai priartėti neleido ir į Kauną žalgiriečius išleido be pergalės – 61:84.

„Žalgiris“: L.Lekavičius 12, T.Walkupas 11, M.Grigonis 10 (8 rez. perd.), R.Jokubaitis 8, J.Lauvergne 6, N.Hayesas 5, A.Rubitas 4 (5 atk. kam.), P.Jankūnas 3 (7 atk. kam.), M.Gebenas 2, S.Vasturia 0, K.Lukošiūnas 0.

„Fenerbahce“: J.Vesely 21 (10 atk. kam., 5 rez. perd.), N.De Colo 16 (6 rez. perd.), D.Pierre 12.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA