Kaune vėl iškritęs sniegas tikrina vairuotojų budrumą | Kas vyksta Kaune

Kaune vėl iškritęs sniegas tikrina vairuotojų budrumą

Keliuose ketvirtadienio rytą yra slidžių ruožų, vietomis susiformavo plikledis, įspėja Automobilių kelių direkcija. Apie nežymius eismo įvykius dėl slidžios kelio dangos pranešama ir viešoje erdvėje.

„Važiuojant nuo „Iki“ link Partizanų galo užnešė“, – „Kas vyksta Kaune“ grupėje parneša internautai. Iš pasidalinto vaizdo įrašo matyti, kad Partizanų gatvė nuklota ką tik iškritusiu pusiu sniegu, dėl to nesuvaldytas lengvasis automobilis kliudė elektros stulpą

Apie sudėtingesnes eismo sąlygas praneša ir kelininkai, valstybinės reikšmės kelių dangos daug kur provėžotos, šlapios, padengtos sniego sluoksniu. Telšių, Šiaulių, Raseinių ir Jonavos rajonuose vietomis susiformavęs plikledis.

AB „Kelių priežiūra“ slidžius kelių ruožus barsto, tačiau vairuotojų prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei nedaryti staigių manevrų.

Kitur Lietuvoje pagrindinių kelių dangos daugiausia drėgnos. Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai vakarinėje ir pietinėje šalies dalyje sausi, kitur vietomis padengti prispausto arba pažliugusio sniego sluoksniu, provėžoti, slidūs.

Kauno, Jonavos ir Tauragės apskrityse sninga, kitur šalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnių šalčio. Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną daug kur trumpi krituliai, vyraus sniegas. Aukščiausia oro temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnių šilumos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA