Po kapitalinės renovacijos Kaune duris atidarys teminis pasaulinio tinklo viešbutis | Kas vyksta Kaune

Po kapitalinės renovacijos Kaune duris atidarys teminis pasaulinio tinklo viešbutis

Organizatorių nuotr.

Viešbučių ir svetingumo verslui visame pasaulyje sudėtingu laikotarpiu tarptautinis viešbučių tinklas „Accor“ stiprina savo portfelį Baltijos regione. Tinklas pasirašė sutartį su viešbučių operatoriumi UAB „Doriteksas“ dėl naujo viešbučio valdymo Kaune.

Kaip nurodoma pranešime spaudai, viešbutis „Magnus Hotel“, priklausantis UAB „Union Finance“, bus visiškai renovuojamas ir 2022 m. gegužę duris atvers kaip „ibis Styles Kaunas“. Siekiant atspindėti sporto svarbą ir tradicijas Kauno mieste, šio viešbučio koncepcija bus paremta sporto motyvais. Viešbučio valdymą planuojama perimti šių metų birželį.

„Accor“ grupei Lietuva yra viena svarbiausių šalių Baltijos regione. Tad džiaugiamės galėdami plėsti savo tinklą ir turistams bei miesto gyventojams pasiūlyti išskirtinę kelionių patirtį ir kūrybiškus „ibis Styles“ dizaino sprendimus. Dar vieno viešbučio plėtra su jau esamais partneriais sustiprins „Accor“ prekės ženklus bei verslo modelį“, – pranešime cituojama Katarzyna Slawinska, „Accor“ plėtros vadovė Lenkijoje ir Baltijos šalyse.

Nuo 2012 m. UAB „Doriteksas“ sėkmingai valdo „ibis Kaunas Centre“ viešbutį. „ibis Kaunas Centre“ buvo pirmasis šio prekės ženklo viešbutis Baltijos regione.

„Džiaugiamės galėdami tęsti sėkmingą ir laiko patikrintą bendradarbiavimą su „Accor“ tinklu. Tikimės, kad šis antrasis su prekių ženklu „ibis Styles“ veiksiantis viešbutis Kaune sustiprins modernių kambarių pasiūlą antrame pagal dydį Lietuvos mieste.

Stipri partnerystė su pasaulyje pirmaujančiu viešbučių tinklu „Accor“, viešbučių operatoriumi „Doriteksas“ ir nekilnojamojo turto savininku „Union Finance“ leis sėkmingai įgyvendinti verslo modelį ir pasiekti norimų rezultatų visoms pusėms“, – teigia „ibis Kaunas Centre“ ir „ibis Styles Kaunas“ generalinė direktorė Aistė Čistovienė.

Devynių aukštų „ibis Styles Kaunas“ viešbutyje svečiai galės įsikurti viename iš 82 modernių ir originalaus dizaino kambarių, veiks restoranas ir konferencijų erdvė. Ant viešbučio stogo bus įrengtas baras, iš kurio atsivers miesto panorama. Viešbutis „Magnus“ yra netoli Kauno senamiesčio ir „Žalgirio“ arenos, todėl tai esą puiki vieta apsistoti tiek miestą norinčiam pažinti svečiui, tiek sporto aistruoliui.

Kiekvienas „ibis Styles“ viešbutis išsiskiria unikaliu dizainu, paremtu tradicija, istorija ar vietos kultūra. Siekiama, kad viešnagė svečiams suteiktų nepamirštamų įspūdžių bet kuriame pasaulio mieste.

„Accor“ yra pirmaujanti pasaulyje viešbučių ir svetingumo verslo grupė, kuriai priklauso daugiau nei 5000 objektų ir 10 000 maitinimo vietų 110 šalių. Grupės įmonėse visame pasaulyje dirba apie 300 000 žmonių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA