Šalia „Žalgirio“ arenos – pirmoji pokarantininė diskoteka | Kas vyksta Kaune

Šalia „Žalgirio“ arenos – pirmoji pokarantininė diskoteka

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Jau šį penktadienį, kovo 19 d., Kauno „Žalgirio“ arenos automobilių stovėjimo aikštelėje startuos išskirtinis šokių muzikos ir šviesų šou projektas „Drive in Club“. Geriausių didžėjų pultuose ir šviesos dailininkų kompiuteriuose bus sugeneruotos karštos muzikinės energijos bangos, kurios užlies naktinio gyvenimo išsiilgusius žmones.

Kaip rašoma organizatorių pranešime, projektas vyks laikantis visų saugumo reikalavimų. Auditoriją, atvykusią automobiliais, didžėjai pasieks radijo bangomis. Patį atmosferinį lauką pajusti bus lengva net ir neišlipus iš automobilio: „Drive in Club“ rengėjai kuria galingą šviesų ir lazerių tinklą, kuris aprėps visą „Žalgirio“ arenos parkingą. Nuo specialiai šiam projektui kurtų konstrukcijų spinduliai šaudys visu perimetru, ne tik prie didžėjų pulto. Tokiu būdu teritorija pavirs milžiniška šokių muzikos ir šviesos efektų aikštele.

„Atsidaro legalus naktinį gyvenimą mėgstančių žmonių klubas – vieta, kurioje vyks gyvi šokių muzikos vakarėliai. Kiekvienas seansas turės atskirą šou programą, kurią sukurs profesionalūs šviesų ir lazerių specialistai. Taigi, „Drive in Club“ lankytojas gaus muzikos, lazerių ir šviesų šou spektaklį su gyvai grojančiais didžėjais“, – pasakojo vienas iš projekto organizatorių – „Showart“ vadovas Artūras Trofimovas.

Pasak jo, idėja gimė kovo 11-osios popietę, kartu su senu bendražygiu, Karklės festivalio organizatoriumi Dariumi Kalinausku važiuojant švente pulsuojančiomis gatvėmis ir stebint žmones, kurie savo automobilius buvo pasipuošę vėliavomis ir sugebėjo ištransliuoti ypatingą nuotaiką net ir per stiklą.

„Matydami žmonių ilgesį ir poreikį burtis, ieškoti naujų bendravimo formų, pajutome nenumaldomą norą sukurti kaiką naujo ir nematyto. Mūsų abiejų profesiniai keliai prasidėjo nuo naktinio gyvenimo renginiuose. Ėmėme galvoti, ką dar galėtume pasiūlyti naktinių klubų pasiilgusiems žmonėms ir ką gražaus galime sukurti šeimoms su vaikais“, – kalbėjo D. Kalinauskas.

Projekto „Drive in Club“ sumanytojai džiaugiasi, kad Kauno „Žalgirio“ arena ir jos renginių projektų vadovas Mantas Vedrickas palankiai sutiko šią idėją ir leido įsikurti vienoje didžiausių arenų Baltijos šalyse. „Ilgamečiai partneriai puikiai supranta, kad žmonėms reikalingas saugus, inovatyvus ir naujų potyrių šį stagnacinį laiką suteikiantis projektas“, – sakė organizatoriai.

„Drive in Club“ teritorijoje veiksmas vyks ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais nuo 19 val. iki gilios nakties. Lankytojams bus pasiūlyti keli pramogų variantai: 20 minučių trukmės gyvos DJ muzikos, lazerių ir šviesų šou, taip pat – 30 ir 45 min. vakarėlių seansai, užvedantys vidinius variklius puikiu garsu ir projekcijomis, kurios susiras lankytoją bet kuriame parkingo taške.

Organizatoriai skelbia, kad „Drive in Club“ atidarymo proga prie pulto stos Driule XL, G-Spot DJ‘s, Matto, Endrio, Averjano. Prie šios komandos jungsis ir kiti didžėjai, puikiai pažįstami naktinį gyvenimą mėgstantiems žmonėms. Bilietus platina bilietai.lt. Į kiekvieną seansą bus galima įsigyti vos 20 bilietų, todėl vakarėliai bus itin aukštos kokybės.

Vieno automobilio ekipažui, kurį gali sudaryti daugiau nei 2 žmonės, seansas kainuos nuo 17,50 eur. „Pabrėžiame, kad bilietas skiriamas automobiliui, ne žmogui. Jei ieškotume kainos ekvivalento tokiam įspūdžiui, kurį sukurs išskirtinis didžėjaus pasirodymas ir šviesos bei lazerių režisierių suprogramuotas šou, tai galėtume palyginti, kad už 4,5 eurų klube žmogui net kokteilis neišeitų“, – šypsodamiesi teigė unikalaus projekto organizatoriai.

Artimiausioje ateityje ketinama surengti ir teminius vakarėlius, kuriuose skambės tam tikros stilistikos muzika, lankytojai galės prisidėti savo pasirinkta atributika.

Be to, bus pristatyta speciali programa, skirta šeimoms su mažais vaikais: toje pačioje lokacijoje, tik kitu laiku bus rodomi jauniausiai auditorijai tinkami performansai.

„Drive in Club“ projekto dvynys netrukus startuos ir vieno didžiųjų prekybos ir laisvalaikio centrų aikštelėse Vilniuje bei Klaipėdoje. Projekto organizatoriai žada dar daug intriguojančių naujienų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA