Kauno automobilių entuziastai ir vėl stebina: prie Kovo 11-osios iniciatyvos prisijungė šimtai vairuotojų | Kas vyksta Kaune

Kauno automobilių entuziastai ir vėl stebina: prie Kovo 11-osios iniciatyvos prisijungė šimtai vairuotojų

Kol didžioji dalis Lietuvos miestų su išpuoštais automobiliais dalyvavo patriotiškose važiuotynėse, Kauno automobilių entuziastai Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną paminėjo itin išradingai. „Urmo“ miestelyje transporto priemonių pagalba suformuotas sveikinimas.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo vienas iš iniciatyvos organizatorių, Arminas Kleiza, prie šventės minėjimo ketvirtadienio vakarą prisijungė apie 200 automobilių, čia iš automobilių buvo suformuota simbolinė frazė.

„Buvo apie 200 automobilių. Viskas pavyko daug geriau nei tikėjomės, visi klausė nurodymų ir gan greitai buvo suformuotas žodis ir skaičiai. Labai džiaugiamės, kad tiek daug dalyvių susirinko paminėti šios dienos“, – džiugiai pasakojo A. Kleiza.

Susirinkę vairuotojai nestokojo kūrybiškumo ir į prašymą automobilius papuošti Lietuvos atributika pažvelgė rimtai. Vieni pasidabino Lietuvos vėliavėlėmis, kiti automobilis pagražino trispalvės folijos juostelėmis, netrūko ir balionų.

„Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną paminėjome, taip, kaip mes mokame geriausiai, draugų bei automobilių apsuptyje“, – džiaugiasi autofanai.

Automobilių klubas „Kaunas NightShifters“ Kovo 11-ąją kvietė minėti visus norinčius. Kaip minėjo patys organizatoriai, šiame klube nesvarbu kokios markės automobilį vairuoji, laukiami visi automobilių entuziastai.

Lietuviška atributika pasipuošę automobiliai į Prekybos miestelį „Urmas“ sugužėjo kiek anksčiau nei 18 val., organizatoriai nukreipė vairuotojus, kur statyti automobilius, kad būtų suformuota suplanuota frazė.

Renginio dalyvių buvo prašoma laikytis karantino reikalavimų, automobilyje būti ne daugiau nei dviems asmenims arba vienam šeimos ūkiui taip pat nelipti iš automobilių ir nesibūriuoti.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad automobilių entuziastų bendruomenė „Kaunas NightShifters“ minėjo ir Vasario 16-ąją, tąkart į gatves išriedėjo dešimtys trisalvėmis pasipuošusių automobilių.

Kauniečių dėmesį autofanai patraukė ir praėjusį šeštadienį, miestiečiams nuostabą kėlė gatvėje išvysta blykčiojanti automobilių kolona.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA