Skaitytojas: kažkas šioje nuotraukoje ne taip | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: kažkas šioje nuotraukoje ne taip

Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas šeštadienį atsiuntė neseniai „Maxima“ parduotuvėje darytą nuotrauką, kurioje – kiek ne vietoje atsidūręs stipraus gėrimo butelis. Negana to, panašu, kad velnio lašų gerokai nusiurbta.

„Turite minčių, kas šioje nuotraukoje ne taip?“ – intrigavo Jonavos gatvės „Maximoje“ prieš kelias dienas užfiksuotu vaizdu pasidalijęs skaitytojas.

Iš pirmo žvilgsnio, tarp žemės riešutų ir moliūgų sėklų tiesiog padėtas balzamo „Žalios devynerios“ butelis. Gal kas nors draugiškai siūlo šį užkandžio bei atsigėrimo derinį, nors saldus balzamas ir nebūtinai derėtų su sūriais riešutais?

Visgi žvilgtelėjus iš arčiau, aiškėja, kad bent jau skystąją derinio dalį ištroškę prekybos centro pirkėjai jau išbandė. 0,2 l talpos butelis praktiškai ištuštintas, gėrimo likęs vos lašelis.

Skystimo kelias į riešutų lentyną ir ištuštėjimo istorija neaiški, tačiau kaunietis spėjo, kad kažkas vogčiomis susivertė čia pat parduotuvėje paimtą balzamą ir palikęs apytuštį butelį, nesumokėjęs pasišalino.

„Žalias devynerias“ varo Kaune esanti „Stumbro“ gamykla – 35 proc. stiprumo gėrimui savotišką skonį suteikia įvairių augalinių produktų antpilas ir saldūs ingredientai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA