Fiksuoja skaitytojai: viena Kauno batų parduotuvė klientų skaičiumi tikrai nesiskųs | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: viena Kauno batų parduotuvė klientų skaičiumi tikrai nesiskųs

Skaitytojų nuotr.

Lietuvoje pradėjus švelninti kai kuriuos karantino reikalavimus ir atėjus geresniems orams, gatvėse galima išvysti vis daugiau kauniečių. Viena portalo skaitytoja užfiksavo, kaip kai kurie kauniečiai nusprendė praleisti šeštadienio vidurdienį. Bet ar toks laiko praleidimas yra turiningas, spręskite patys.

„Ar tai normalu? Aš suprantu, kad žmonės pavargę ir pasiilgę parduotuvių, nu bet galima ir luktelt kuri laiką?“, – retoriškai klausė skaitytoja.

Kaip matyti iš vaizdo įrašo, prie batų parduotuvės išsirikiavo nemenka miestiečių eilutė. Pasak skaitytojos, eilutė buvo nusidrėkusi Savanorių prospekte, prie parduotuvės „Batų kalnas“. Eilėje buvo galima suskaičiuoti virš 20 žmonių.

Tai jau ne pirmas kartas, kada, nepaisant pandemijos, kauniečiai „apgulė“ batų parduotuves. Lygiai prieš savaitę to pačio tinklo parduotuvė Šilainiuose taipogi sulaukė netikėto klientų antplūdžio.

Primename, kad nuo vasario 15-os dienos jau gali veikti grožio paslaugų, masažo salonai ar kitų paslaugų teikėjai. Taip pat gali atsidaryti ir mažos parduotuvės iki 300 kv. metrų, turinčios atskirus įėjimus iš lauko.

Trečiadienį Vyriausybė nusprendė pratęsti iki balandžio 1-os dienos.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA