„CityBee“ ir „Opel“ dvikova judrioje Kauno sankryžoje: vairuotojai negailėjo dujų ir seilių | Kas vyksta Kaune

„CityBee“ ir „Opel“ dvikova judrioje Kauno sankryžoje: vairuotojai negailėjo dujų ir seilių

delfi.lt 2021/02/23 21:32

Nors specialistai pabrėžia, kad sėdus prie vairo emocijas reikėtų palikti nuošalyje, to paiso ne visi. Kaune „Delfi“ skaitytojas įamžino, kaip du vairuotojai tiek įniršo, kad išlipę iš automobilių ne tik sustumdė, bet emocijas liejo pasitelkę ir dujas, ir seiles.

Kaunietis netikėtą incidentą įamžino važiuodamas Kauno Taikos prospektu.

Maždaug ties 52A pastato numeriu esančioje sankryžoje šviesoforai užsidegė raudonai ir eismo dalyviai buvo priversti sustoti. Jų dėmesį patraukė tai, kad vienas šalia kito pernelyg arti sustoję dviejų automobilių, kurių vienas „CityBee“ bendrovei priklausantis „Toyota“, kitas – senstelėjęs „Opel“, vairuotojai netikėtai iššoko iš mašinų ir puolė stumdytis.

„Pirmą kartą gyvenime matau tokį dalyką“, – prisipažino su „Delfi“ redakcija vaizdo įrašu pasidalinęs skaitytojas.

Pasak jo, vien pasistumdymu situacija nebuvo išspręsta, mat „Opel“ vairuotojas pakėlęs ranką kažko purkštelėjo „Toyota“ vairuotojui į veidą.

Šis tučtuojau atšoko ir, panašu, konfliktas turėjo išsispręsti, mat abu vairuotojai grįžo į savo automobilius. Visgi „CityBee“ priklausantį japonišką automobilį vairavęs vyras dar praeidamas riebiai nusispjovė į „Opel“ saloną. Tas, panašu, jo vairuotojui nepatiko, tačiau vyras iš automobilio nebe išlipo ir abu eismo dalyviai užsidegus žaliam šviesoforo signalui nuvažiavo tolyn į skirtingas puses.

Ko tiksliai nepasidalino abu eismo dalyviai – neaišku. Visgi galima spėti, kad po remonto dar į eismo juostas nesubraižytoje gatvėje važiavę vairuotojai galėjo tiesiog nepasidalinti kelio.

Kaip bebūtų, toks elgesys laikytinas viešosios tvarkos pažeidimu ir abiems vairuotojams galėtų užtraukti administracinę atsakomybę. „Delfi“ bendrovė „CityBee“ pasakojo, kad pranešimo apie incidentą nebuvo gavusi.

Vaizdo įrašą ir daugiau naujienų rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA