Saviizoliaciją palikęs vyras pakliuvo į bėdą – gelbėti skubėjo visos tarnybos | Kas vyksta Kaune

Saviizoliaciją palikęs vyras pakliuvo į bėdą – gelbėti skubėjo visos tarnybos

Skaitytojos Valdemaros nuotr.

Kauniečiai susirūpino dėl specialiųjų tarnybų sujudimo Gričiupio seniūnijoje, Saulės gatvėje, čia suvažiavo policijos, greitosios pagalbos ir ugniagesių gelbėtojų ekipažai. Anot budinčių pareigūnų, garaže buvusiam vyrui prireikė pagalbos.

Kauno apskrities Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento budintis pareigūnas pranešė, kad 12.55 val. iš greitosios medicinos dispečerės buvo gautas pranešimas, kad Saulės gatvėje, į garaže esančią 2 metrų gylio duobę įkrito žmogus.

Papildomai pranešta, kad asmuo yra saviizoliacijoje, tačiau reikalinga pagalba padedant žmogų iš duobės iškelti. Į įvykio vietą Ugniagesiai išsiuntė specialiai pritaikytą automobilį ir tinkamai pasiruošusią gelbėtojų komandą, skirtą gelbėti koronavirusu sergančius asmenis.

Medikai ugniagesiams davė neštuvus, jog žmogų galima būtų iškelti iš duobės ir perduoti medikų apžiūrai.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties vyresnioji pamainos gydytoja platesnę informaciją teikti atsisakė, nurodydama, kad tai nebuvo nelaimingas atsitikimas, o asmuo turi ligą, dėl kurios jam prireikė pagalbos.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA