Kauniečiai prašomi savaitgalį susilaikyti nuo vaikščiojimo šiaurinėje Panemunės šilo dalyje | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai prašomi savaitgalį susilaikyti nuo vaikščiojimo šiaurinėje Panemunės šilo dalyje

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Lietuvos orientavimosi sporto federacija kartu su orientavimosi sporto klubu „Medeina“ vasario 13-14 dienomis Panemunės šile organizuoja Lietuvos orientavimosi sporto slidėmis čempionatą. Estafečių organizatoriai kreipiasi į miestiečius ir prašo susilaikyti nuo vaikščiojimo šiaurinėje Panemunės šilo dalyje.

„Šį savaitgalį vasario 13-14 Panemunės šile vyks Lietuvos orientavimosi sporto slidėmis čempionatas estafečių trasose. Labai prašome nuo 11.30 iki 14.00 val. susilaikyti nuo vaikščiojimo ar slidinėjimo šiaurinėje parko dalyje“, – su prašymu pasidalinti informacija į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi varžybų direktorius Aurimas Murėnas.

varžybų vieta / A. Murėno nuotr.

Jo teigimu, ruošiantis varžyboms Panemunės parke buvo padaryta daugiau nei 40 km lygumų slidinėjimo trasų su specialia įranga. Orientavimosi sporto atstovai atsidėkodami už žmonių supratingumą dovanos miestiečiams bei miesto svečiams puikias slidinėjimo sąlygas nuo vasario 14 d. 14 val.

Kaip rašoma Lietuvos orientavimosi sporto federacijos pranešime žiniasklaidai, dėl Lietuvos Respublikos teritorijoje galiojančių karantino sąlygų šios varžybos vykdomos tik aukšto meistriškumo grupėms.

Federacija pabrėžia, kad varžybose draudžiama dalyvauti asmenims, kurie jaučia peršalimo ar kitų ligų simptomus. Varžybų centre iki starto ir po finišo visiems dalyviams ir teisėjams privalomas nosį ir burną dengiančių kaukių dėvėjimas taip pat privaloma laikytis saugaus atstumo ir nesibūriuoti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA