Gausios specialiųjų tarnybų pajėgos skubėjo į Aleksote esantį „Judex“ fabriką | Kas vyksta Kaune

Gausios specialiųjų tarnybų pajėgos skubėjo į Aleksote esantį „Judex“ fabriką

Besibaigiant darbo dienai pranešimas tarnyboms atskriejo iš Europos prospekte įsikūrusios „Judex“ gamyklos. Patalpose dėl elektros instaliacijos gedimo buvo smarkiai uždūmytos.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas sujudimą prie „Judex“ gamyklos adresu Europos pr. 96C užfiksavo apie 17 val. Čia atvyko penki ugniagesių automobiliai, du policijos ekipažai, į incidento vietą atskubėjo ir greitoji medicinos pagalba. Anot kauniečio, darbuotojai apleido patalpas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoja „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie incidentą „Judex“ gamykloje gautas 16.23 val. Policijos duomenimis, buvo uždūmytos įmonės patalpos, gaisro židinys netrukus likviduotas, žmonės įvykio metu nenukentėjo.

Ugniagesiai išvėdino patalpas, žmonėms pagalbos neprireikė / Skaitytojo nuotr.

Kaip patikslino Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis specialistas, užsidegė elektros laidai, apie 17.10 val. gaisras jau buvo likviduotas, vykdyti baigiamieji darbai – patalpos uždūmytos gana stipriai. Į incidento vietą siųstos keturios autocisternos ir gaisrinės autokopėčios.

„Judex“ skelbia esanti viena didžiausių modernių šaldytų maisto produktų gamybos įmonių Lietuvoje. Bendrovė veiklą pradėjo 1995 m., rekvizitai.lt duomenimis, šiuo metu čia dirba 101 žmogus. Per parą fabrike pagaminama apie 15 t produkcijos, kuri parduodama vidaus rinkoje ir eksportuojama.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA