Baisi naktis Kalniečiuose: liepsnos pasiglemžė moters gyvybę | Kas vyksta Kaune

Baisi naktis Kalniečiuose: liepsnos pasiglemžė moters gyvybę

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Kalniečių mikrorajono gyventojus žadino specialiųjų tarnybų sirenos, čia užsiliepsnojus gyvenamajam namui žuvo moteris.

Apie 4 val. ryto naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojų vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuotas atvira liepsna degantis namas. Liudininkų teigimu, Riešutų gatvėje paryčiais darbavosi net kelios ugniagesių brigados, tačiau nelaimė neapsiėjo be aukų. Kauniečių teigimu, liepsnose žuvo apie 90 metų moteris.

Kaip naujienų portai komentavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento budintis ugniagesys, liepsnos Riešutų gatvėje esančiame gyvenamajame name pasirodė apie 3 val. nakties.

Nelaimės metu sudegė medinės stogo konstrukcijos, nuardyta stogo danga, pradegė medinė perdanga, išdegė mansardoje įrengti trys kambariai ir virtuvė, namų apyvokos daiktai, taip pat išdegė pirmame aukšte trys kambariai, koridorius ir virtuvės patalpa bei termiškai paveiktas dar vienas kambarys.

Viename iš pirmame aukšte esančių išdegusių kambarių rastas stipriai apdegusios senolės kūnas, moteris buvo neįgali. Atjungtas elektros energijos tiekimas į namą. Nustatyti, ar namuose buvo dūmų detektoriai, nėra galimybės.

Įsiplieskusios atviros ugnies priežastis kol kas nėra aiški, vykdomas tyrimas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA