Kauno centre neeilinė sulaikymo operacija: sumušę taksi vairuotoją vyrai spruko kitu taksi | Kas vyksta Kaune

Kauno centre neeilinė sulaikymo operacija: sumušę taksi vairuotoją vyrai spruko kitu taksi

Šeštadienio rytą kauniečiai užfiksavo neeilinę sulaikymo operaciją Jonavos gatvėje, kaip paaiškėjo, du neblaivūs vyrai sumušė taksi vairuotoją ir pasišalino iš įvykio vietos, o greitai sureagavę pareigūnai juos sučiupo jau vykstančius kitu taksi automobiliu.

Neeiliniai vaizdo įrašai „Kas vyksta Kaune“ „Facebook“ grupėje pasirodė apie 9.38 val. Liudininkų teigimu, sustabdžius transporto priemonių eismą, iš automobilio buvo ištrauktas ir sulaikytas vyras, kitas – dėjo į kojas.

Sulaikymo versijos, anot liudininkų, pačios įvairiausios. Kauniečiai spėliojo, kad vyrai galimai pavogė automobilį arba buvo sulaikomi už savivaldybės ribų kirtimą. Visgi, kaip paaiškėjo, nedorėliai šeštadienį Kauno centre buvo ieškomi už taksi vairuotojo sumušimą.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, pranešimas apie sumuštą taksi vairuotoją buvo gautas apie 9.16 val.

Pareigūno teigimu, vyrai, sumušę taksi vairuotoją, iš įvykio vietos pasišalino kitu taksi automobiliu, o apie 09.36 val. jau buvo sulaikyti Jonavos gatvėje.

„Taksi vairuotojas buvo sumuštas visai kitoje Kauno miesto pusėje, tačiau vyras mušeikas sekė iš paskos. Su policija buvo bendraujama, pasakojama, kur važiuojama. Jonavos gatvėje mušeikos buvo sulaikyti. Persekiojimas vyko apie 10 minučių“, – sulaikymo aplinkybes dėstė pareigūnas.

Jo teigimu, šeštadienio rytą sulaikyti ir į areštinę uždaryti du kumščių nesulaikę vyrai, vienam jų nustatytas lengvas girtumo laipsnis, kitam – vidutinis. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA