Pasitikrinti sveikatą taps dar paprasčiau – duris Kaune atveria jau šeštasis „Antėja laboratorija“ padalinys | Kas vyksta Kaune

Pasitikrinti sveikatą taps dar paprasčiau – duris Kaune atveria jau šeštasis „Antėja laboratorija“ padalinys

„Antėja laboratorija“ padalinys Eiguliuose / R. Tenio nuotr.

Pirmadienį Eigulių mikrorajone, K. Škirpos ir S. Žukausko g. sankirtoje įsikūrusio prekybos centro „Šilas“ patalpose duris atvėrė naujas „Antėja laboratorija“ padalinys. Naujojo procedūrų kabineto paslaugų sąraše – už pažangumą, išsamumą ir atlikimo greitį kauniečių vertinamos kraujo ir kitų laboratorinių tyrimų, skiepų bei gydytojo konsultacijų paslaugos.

„Vis dar gana didelė dalis žmonių į gydymo įstaigą kreipiasi pajutę jau rimtus pablogėjusios sveikatos simptomus. Tokie sveikatos priežiūros įpročiai kelia riziką, jog laiku nepastebėjęs pakitimų savo organizme, žmogus gali susidurti su rimta liga ir sudėtingu jos gydymo procesu.

Dėl šių priežasčių pagrindinis mūsų siekis – keisti nusistovėjusį požiūrį į medicinos įstaigą, sukuriant paprastesnes sąlygas profilaktinių ir diagnostinių tyrimų atlikimui. Atitinkamai, vykdydami procedūrų kabinetų plėtrą, stengiamės įsikurti gyventojams kuo lengviau prieinamose vietose. Naujasis padalinys duris atvėrė Eigulių mikrorajone, kur iki šiol mūsų paslaugos teikiamos dar nebuvo“, – sako „Antėja laboratorija“ direktorė medicinai Dangira Babenskienė.

Išsamūs tyrimai ir gydytojo konsultacija

Naujasis „Antėja laboratorija“ padalinys – jau 6 Kaune ir 45 visoje Lietuvoje. Šiame procedūrų kabinete klientai galės atlikti pačius įvairiausius tyrimus nuodugniam sveikatos būklės įvertinimui – pradedant profilaktiniais, alergijų, maisto netoleravimo, vėžio žymenų ir baigiant širdies ar skydliaukės veiklos rodiklių tyrimais. Taip pat procedūrų kabinete bus galima pasiskiepyti bei pasikonsultuoti su šeimos gydytoju.

„Antėja laboratorija“ padalinys Eiguliuose / R. Tenio nuotr.

„Klientų patogumui esame paruošę ir specialias sveikatos tyrimų programas, leidžiančias greitai ir efektyviai įvertinti žmogaus sveikatos būklę. Visiems, nepriklausomai nuo lyties ar amžiaus, profilaktiškai tyrimus atlikti rekomenduojame bent kartą metuose“, – sako „Antėja laboratorija“ direktorė medicinai.

Norint atlikti tyrimus, pasiskiepyti ar gauti gydytojo specialisto konsultaciją, nereikia turėti šeimos gydytojo siuntimo. Dėl šios priežasties, „Antėja laboratorija“ procedūrų kabinetų ar klinikų teikiamos paslaugos ypač naudingos savo laiką taupantiems, skubantiems asmenims bei pacientams, kuriems reikia itin greito tyrimo atsakymo.

Tyrimai – per keletą minučių, rezultatai – internetu

„Antėja laboratorija“ garsėja procedūrų atlikimo paprastumu ir operatyvumu. Į procedūrų kabinetą klientui tereikia atvykti vieną kartą – priduoti kraują ar kitus reikiamus mėginius. Nurodytu telefono numeriu ar el. paštu klientas gauna prisijungimo kodus, su kuriais tyrimų eigą specialioje sistemoje jis gali sekti būdamas bet kurioje Lietuvos ar užsienio vietoje. Atlikus tyrimus, SMS žinute arba el. laišku klientas informuojamas, kad jau gali prisijungti ir rasti visus tyrimų rezultatus savo internetinėje paskyroje, manotyrimai.lt svetainėje.

„Antėja laboratorija“ padalinys Eiguliuose / R. Tenio nuotr.

Rūpindamasi kiekvienu savo klientu, „Antėja laboratorija“ tyrimus atlikusiems suteikia nemokamą nuotolinį tyrimų rezultatų aptarimą su šeimos gydytoju.

Naujasis „Antėja laboratorija“ procedūrų kabinetas duris atvėrė prekybos centro „Šilas“ patalpose, adresu K. Škirpos g. 17, Kaunas. Kabineto darbo laikas – I-V: 8.00 – 16.00 val.

„Atidarymo proga savo klientams esame paruošę dovaną – geležies kraujo tyrimą, kurį visiškai nemokai galės atlikti visi apsilankę naujajame procedūrų kabinete, iki pat balandžio 30 dienos. Geležis yra viena iš svarbiausių kraujo sudėtinių dalių ir būtiniausių mikroelementų žmogaus organizmui. Rūpinamės, kad mūsų klientams sveikata visada būtų svarbiausias prioritetas. Juk brangiausias – laiku neatliktas tyrimas“, – informuoja laboratorijos direktorė medicinai.

Daugiau informacijos apie įmonės padalinius bei teikiamas paslaugas rasite „Antėja laboratorija“ „Facebook“ paskyroje bei svetainėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA