Ieškomas „drifteris“: incidentas užfiksuotas vaizdo kameromis | Kas vyksta Kaune

Ieškomas „drifteris“: incidentas užfiksuotas vaizdo kameromis

Penktadienį su portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekė Lietuvos motorlaivių federacijos atstovas, kuris prašo skaitytojų pagalbos. Sausio 12 dieną 22:51 val. į federacijos tvorą įlėkė automobilis ir pridarė nemenkos žalos. Pasak atstovo, vairuotojas dalyvavęs eismo įvykyje galimai pasišalino lyg niekur nieko, tad reikalinga visų galinčių pagalba jį surandant.

„Kažkoks lakūnas įlėkė į Lietuvos motorlaivių federacijos tvorą prie Kauno marių. Gal kas nors matė ar žino kas toks, ar valstybinį numerį žino?“ – rašė organizacijos atstovas.

Kaip matyti vaizdo kamerų įraše, automobilis nuslydęs nuo kelio įsirėžė į tvorą. Neilgai trukus būrys žmonių padėjo automobilį ištraukti iš griovio.

Federacijos vardu rašęs žmogus taip pat paaiškino, kad jei kaltininkas prisipažintų pats, būtų galima išvengti rimtesnių sankcijų.

„Gal norėtų pats susisiekt, kad išvengti Policijos bei teisių praradimo“ – teigė atstovas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA