Vaizdo kameros Kaune užfiksavo įtartinai slampinėjančius vyrukus: apiplėšti mažiausiai 5 automobiliai | Kas vyksta Kaune

Vaizdo kameros Kaune užfiksavo įtartinai slampinėjančius vyrukus: apiplėšti mažiausiai 5 automobiliai

Ketvirtadienio popietę ištikimas portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas su redakcija pasidalijo vaizdo kamerų užfiksuotu įrašu, kuriame įamžinti galimi ilgapirščiai. Vyro teigimu, naktį iš antradienio į trečiadienį Vinco Krėvės prospekto gražų masyvuose buvo apšvarinti mažiausiai 5 automobiliai. Kaunietis mano, kad įamžinta porelė gali turėti vagystės įkalčių ir tikisi, kad vyrukai bus atpažinti.

„Naktį iš sausio 12-osios į 13-ąją V. Krėvės prospekte siautėjo vagys. Apiplėšti mažiausiai 5 automobiliai. Gal kas atpažins“, – prierašą prie vaizdo įrašo paliko skaitytojas.

Informacija, apie garažų masyvuose užfiksuotus įtartinus vyrukus, pasak skaitytojo, perduota pareigūnams. „Ten šiaip daugokai mašinų išdaužytais langais. Gal žmonės dar savų net nematė“, – spėliojo kaunietis.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ ketvirtadienį nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, kol kas pareigūnai yra pradėję tik vieną ikiteisminį tyrimą dėl vagystės V. Krėvės prospekte.

Pareigūnų duomenimis, laikotarpiu nuo sausio 11 d. 23.30 val. iki sausio 13 d. 15.00 val. Kaune, V. Krėvės pr. 126, išdaužus automobilio „Citroen C4“ langus, pavogtas akumuliatorius. Turtinė žala tikslinama, įvykio aplinkybės tiriamos.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA