Norvegijoje uždirbtas, Kaune praganytas: skaitytoja prašo pagalbos | Kas vyksta Kaune

Norvegijoje uždirbtas, Kaune praganytas: skaitytoja prašo pagalbos

R. Tenio ir Skaitytojos nuotr. / "Kas vyksta Kaune" montažas

Iš Norvegijos į Lietuvą automobiliu grįžusiems tautiečiams Naujieji metai apkarto, Kaune nugvelbtas po langais stovėjęs „BMW“. Už naudingą informaciją apie automobilį žadamas atlygis.

Penktadienį į naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi vagišių auka tapusi skaitytoja. „Vakar Kaune, Ramygalos gatvėje, pavogtas 3-ios serijos raudonos spalvos automobilis. Valstybinis numeris FT46110. Pastebėjus automobilį, prašom susisiekti numeriu +47 465 69 322 arba skambinti policijai“, – skelbimu dalijasi moteris.

Skaitytojos teigimu, dingusiu automobiliu šeima turėjo vykti atgal į Norvegiją. Vagystės nuostoliai kol kas nėra įvertinti, kadangi automobilių kainos Lietuvoje ir Norvegijoje skiriasi. „Pagal Norvegiją būtų 21 000 eurų“, – sakė moteris ir pridūrė, kad suteikusiems bet kokią naudingą informaciją – bus atsilyginta.

Apie dingusį automobilį penktadienį pranešė ir Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, pareigūnų duomenimis, 2014 metų laidos raudonas „BMW 318D“ automobilis buvo pavogtas laikotarpiu nuo sausio 6 d. 12.00 val. iki sausio 7 d. 12.00 val. Kaune, Ramygalos gatvėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA