Masinė avarija ant Muravos viaduko: susidūrė 5 automobiliai – 3 sužeisti asmenys | Kas vyksta Kaune

Masinė avarija ant Muravos viaduko: susidūrė 5 automobiliai – 3 sužeisti asmenys

Skaitytoja įspėjo, kad eismas magistraliniame kelyje A1, ties Muravos viaduku sunkiai pravažiuojamas, formuojasi spūstys, vaizdas, kaip iš veiksmo filmo. Piko metu susidūrė net 5 automobiliai, rimtesnių sužeidimų dalyviai nepatyrė, tačiau eismą privalo reguliuoti policijos pareigūnai, kol įvykio vieta bus sutvarkyta.

„Gal turit informacijos, kas vyko greitkely ties Murava? Nes vaizdas, kaip iš Kobra 11. 7 ar 8 mašinas suskaičiavau sudaužytas“, – klausė pro šaly važiavęs kaunietis.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, šis pranešė, kad eismo įvykis įregistruotas 16.41 val.

Gautas pranešimas, kad magistraliniame kelyje A1, važiuojant nuo Savanorių prospekto link Klaipėdos, ant viaduko įvyko avarija. Nuvykus pareigūnams, paaiškėjo, kad susidūrė 5 automobiliai.

Iš įvykio dalyvių trys asmenys paprašė medikų pagalbos.

Informacija taip pat perduota priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo tarnybos atstovams, kadangi ant kelio išbego įvairūs automobilių skysčiai ir pabiro detalės.

Šiuo metu eismas pravažiuojamas, tačiau vietoje jį reguliuoja policijos pareigūnai.

Kaip informavo Kauno greitosios pagalbos stoties vyresnioji pamainos gydytoja, pranešta apie eismo įvykį, į stovinčius automobilius rėžėsi iš paskos važiavęs automobilis.

Dviems vaikinams ir vienai merginai, kuri skundėsi krūtinės skausmais, prireikė medikų pagalbos. Visi nukentėjusieji buvo iki 25 metų amžiaus, visi jie pristatyti į Kauno klinikas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA