Jautrią minutę pagalbos sulaukusi Kauno rajono gyventoja: negaliu patikėti, kad yra tiek daug gerų žmonių | Kas vyksta Kaune

Jautrią minutę pagalbos sulaukusi Kauno rajono gyventoja: negaliu patikėti, kad yra tiek daug gerų žmonių

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno rajono šeimyna prieš naujuosius metus nori pasidalinti nuoširdžia padėka labdaros organizacijai, kuri suteikė jų šeimai šventinį džiaugsmą sunkią akimirką.

„Labai noriu padėkoti „VŠĮ Žmonės Žmonėms“ už didelę pagalbą mums labai sunkiu laiku, jų dėka namuose šilta ir jauku, turėjome nuostabų šventinį stalą, ir dar daug įvairios pagalbos“, – Jautrų laišką pradėjo kaunietė.

„Niekada negalvojau, kad aplink tiek gerų žmonių ir kad kas nors man gyvenime šitaip padės, kai artimiausi nepaklausė net kaip sekas. AČIŪ Tatjena ir Sandra, bei visiems savanoriams ir padėjusiems“, – didžiausią padėką savanoriams išreiškė ji.

„Tai nuostabūs žmonės, kurie ištiesė ranką, kai atrodė viskas, dugnas ir nebe pakilsim, kai atrodė žemė slysta iš po kojų, jie parodė, kad dar ne viskas ir kad nereik nuleisti rankų, nes esame ne vieni“, – įkvepiančia istorija dalijosi Kauno rajono šeima.

„Noriu šiai organizacijai ir savanoriams, bei visiems padėjusiems palinkėti laimingų, sveikų, šiltų ir prasmingų ateinančių Naujųjų metų bei visapusiškos sėkmės jų kilniuose darbuose“, – prie nuoširdaus palinkėjimo pasirašė šeima iš Kauno rajono.

Kaip minėjo parašiusi moteris, labdaros organizacija padėjo tiek būtinais daiktais, tokiais kaip kanceliarija, rūbai, higienos priemonės, taip pat padėjo apmokėti briketų skolą, prasidėjus šildymo sezonui. Vienam iš namiškių prireikė akinių ir vaistų, kuriuos taip pat padėjo suorganizuoti „VŠĮ Žmonės žmonėms“ atstovai.

„Norėčiau, kad žmonės nebijotų ieškoti pagalbos, kreiptis jei tikrai to reikia, Lietuvoje dar yra daug nuostabių žmonių ir nereikia užsisklęsti vieniems su savo bėdomis, tai gali ir į depresija nugramzdinti. Iš „žmonės žmonėms“ gavusi pagalbą keletą kartų net verkiau buvo ir gėda ir laimė, kad neesu viena ir kilo nuostaba, kad tokia didelė pagalba būna. Pirmą kartą teko prašyti ir neįsivaizdavau kas ir kaip“, – moteris ragina ir kitas šeimas kreiptis pagalbos, jei yra sunku.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA