10 linksmiausių pasiteisinimų pareigūnams: į Kauną per Kalėdas net priekabos pirkti | Kas vyksta Kaune

10 linksmiausių pasiteisinimų pareigūnams: į Kauną per Kalėdas net priekabos pirkti

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Judėjimo tarp savivaldybių kontrolę šiomis dienomis vykdantys pasieniečiai išgirsta įvairiausių priežasčių, kodėl vairuotojams būtina patekti į kaimyninį rajoną. VSAT atrinko 10 įdomesnių atvejų, kai vairuotojai per Kalėdas pasieniečiams papasakojo apie savo kelionių tikslus.

Nė vieno iš šių žmonių VSAT pareigūnai nebaudė, tik palinkėjo gerų švenčių ir nurodė apgręžti automobilį, rašoma VSAT pranešime žiniasklaidai.

1. Iš Šakių savivaldybės vykęs vairuotojas aiškino gabenąs siuntinį, kurį turįs išsiųsti Jurbarke esančiame paštomate. VSAT pareigūnai paprašė siuntinį parodyti. Vyras prisipažino jo neturįs.

2. Iš Visagino važiavęs vairuotojas pasieniečius tikino turįs pasiekti Ignaliną. Priežastis – prieš šventes prekybos centre „Maxima“ pirko kelnes, kurios, pasirodo, jam netiko, todėl reikia drabužį apkeisti arba atsiimti pinigus.

3. Bulvių lupenų maišą iš Pagėgių vežęsis vairuotojas turėjo pasiekti savo sodo sklypą Jurbarko savivaldybėje, nes tokias atliekas reikia kompostuoti.

4. Du druskininkiečiai susiruošė pasiekti Lazdijų rajoną, nes norėjo išsimaudyti ten esančiame ežere.

5. Vairuotojas 22 val. iš Jurbarko važiavo į Šakių rajone esančias kapines – prireikė ten uždegti žvakutes.

Policija tikrina vairuotojus prie miesto išvažiavimų šv. Kūčių išvakarėse

6. Baigėsi ėdalas, šuo alkanas. Dėl to vairuotojai iš Visagino reikėjo pasiekti Ignaliną ir augintiniui nupirkti maisto.

7. Pamatyti, kaip atrodo šventiškai pasipuošę Druskininkai, norėjusiam vilniečiui teko grįžti atgal.

8. Vairuotojas pakeitė savo automobilio variklio tepalą. Norėdamas įsitikinti, ar tepalas iš variklio neteka ir ar darbas atliktas tinkamai, jis turėjo iš Pagėgių savivaldybės nuvažiuoti į Jurbarką.

9. Iš Varėnos rajono į Šalčininkų savivaldybę vykęs vaikinas pasieniečius tikino būtinai turįs tądien pamatyti savo draugę.

10. Kaune sutarta nusipirkti automobilio priekabą. Toks iš Druskininkų vykusio vairuotojo tikslas nebuvo priežastis jam išvykti iš savo savivaldybės.

Nuo trečiadienio iki sekmadienio ryto keliaujančiuosius tarp skirtingų savivaldybių tikrinę pasieniečiai apgręžė 584 automobilius. Vykstančiųjų tarp savivaldybių kontrolę VSAT pareigūnai dažniausiai atlieka pasienio regionuose.

„Kas vyksta Kaune“ priena, kad per Kūčias dėl galiojančio draudimo vykti į kitas savivaldybes patikros postuose policija nepraleido 3444 automobilių, surašė 83 protokolus.

Pirmąją Kalėdų dieną patikros postuose policija nepraleido 3365 automobilių, surašė 125 protokolus.

Antrąją Kalėdų dieną patikros postuose nepraleista 3315 automobilių, policija surašė 100 protokolų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA