Vairuotojas nusprendė patrumpinti kelionę – policijos blokus išstumdė su kranu | Kas vyksta Kaune

Vairuotojas nusprendė patrumpinti kelionę – policijos blokus išstumdė su kranu

Kauno AVPK nuotr.

Penktadienį 13.23 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Juodelynės g., buvo pastatyti betoniniai blokai, blokuojantys pravažiavimą, tačiau atvažiavo sunkvežimis su kranu ir juos išstumdė. Pranešėjas važiavo paskui sunkiasvorę transporto priemonę, todėl pareigūnams galėjo nurodyti koordinates, kuriomis vykti.

Sustabdytos transporto priemonės „Volvo“ vairuotojas (gim. 1965 m.), kaip paaiškėjo, vyko į Kauną dirbti.

Patraukti policijos blokai / Kauno AVPK nuotr

Pareigūnai primena, kad dar prieš blokų pastatymą, tiek miesto savivalda, tiek Kauno policija platino postų žemėlapį, kuriuose aiškiai nurodytos vietos, per kurias pravažiuoti nebus galima. Todėl gyventojai dar kartą raginami įsivertinti ir rinktis kitus artimiausius maršrutus.

Užkardų žemėlapis / KMS nuotr.

Nedelsiant buvo informuota ir Kauno miesto savivaldybės administracija, kad įvertintų, ar pastatyti blokai nėra apgadinti.

Pradėta administracinio nusižengimo teisena dėl savavaldžiavimo, pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 518 str., nusižengusiam piliečiui gresia nuo šešiolikos iki šešiasdešimt eurų.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad penktadienį policijos pareigūnai intensyviai atlikinėjo važiuojančių automobilių patikrą, dėl ko susidarė kilometrinės spūstys prie pagrindinių miesto įvažiavimų. Čia iš darbų namo važiuojantys kauniečiai kamščiuose praleido net po 3 valandas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA