Daugiabutį Dainavoje išmargino kraupūs ženklai | Kas vyksta Kaune

Daugiabutį Dainavoje išmargino kraupūs ženklai

Skaitytojo Mariaus nuotr.

Portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė nuotraukos iš Dainavos mikrorajono, kuriose kauniečiai įamžino vandalų nuniokotų daugiabučio laiptinės durų vaizdais – „menininkai“ išpiešė nacistinės Vokietijos simbolį svastiką ir širdį.

„Pramonės pr. 42 ant laiptinės durų nupieštas didžiulis svastikos ženklas ir širdis. Truputį kraupiai atrodo, kaip bebūtų, tai draudžiama mūsų šalyje naudoti tokius ženklinimus“, – apie nemalonų incidentą pasakojo kaunietis.

Svastika ant daugiabučio durų Dainavos rajone / Skaitytojo nuotr.

Skaitytojas patikino, jog dėl tokio išpuolio informavo ir policiją, tačiau nesupranta kas galėtų užsiimti tokiais vandališkais veiksmais.

„Policijai pranešėme, bet čia karantino pasekmės jau žmonėms ar čia iš kažkokių paskatų. Neaišku“, – nusivylimo neslėpė nuotraukomis pasidalijęs kaunietis.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, šis patvirtino, jog šis įvykis užregistruotas ir tiriamas.

Primename, kad pagal administracinių nusižengimų kodekso 524 straipsnį nacistinių ar komunistinių simbolių platinimas ar demonstravimas pažeidėjui užtraukia baudą nuo vieno šimto penkiasdešimt iki trijų šimtų eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA