Naujosios Vyriausybės posėdis ir spaudos konferencija dėl karantino griežtinimo | Kas vyksta Kaune

Naujosios Vyriausybės posėdis ir spaudos konferencija dėl karantino griežtinimo tiesioginė transliacija

Portalas „Kas vyksta Kaune“ kviečia tiesiogiai stebėti Vyriausybės posėdį, kuriame Ingridos Šimonytės Vyriausybė spręs dėl griežtesnių karantino ribojimų Lietuvoje įvedimo.

Sekmadienį susitikusi su teisingumo, aplinkos, kultūros ir finansų ministrais, 17 val. I. Šimonytė pirmininkaus Vyriausybės posėdžiui, kuriame planuojama aptarti griežtesnes karantino priemones. Reikia pažymėti, 15 val. turėjęs vykti posėdis jau dukart nukeltas, jo pradžios 17.30 val. vis dar buvo laukiama.

Sveikatos apsaugos ministro Arūno Dulkio teigimu, dar penktadienį vykusiame Ministrų kabineto susitikime su sveikatos ir kitais ekspertais tartasi priimti karantino suvaržymus, susijusius su mobilumu, įstaigų darbo užtikrinimu.

„Visų pirma, tai bus, matyt, priemonės, ką ekspertai sako, susijusios su mobilumu, judėjimu, gydymo įstaigų funkcionalumo užtikrinimu, Nacionalinio visuomenės sveikatos centro procesų sutvarkymu, slaugos ir kitų svarbių rizikos įstaigų sutvarkymo. Manau, kad rytoj mes galėsime pasakyti, dabar vyksta įtemptas darbas, analizė, diskusija, nes visuomenei negalima pateikinėti prieštaringų teiginių, negalima abejoti“, – žurnalistams šeštadienį sakė A. Dulkys.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad kadenciją baigianti Vyriausybė paskutinį kartą pratęsė karantiną iki gruodžio 17 d., 24 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA